logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Speel je eigen Ryder Cup


In oktober is het nog precies één jaar te gaan voordat de Ryder Cup 2010 in Wales gespeeld zal worden.
Om fans van dit speciale toernooi ter wille te zijn organiseert Celtic Manor, de golfbaan waar de Ryder Cup gehouden gaat worden, een ‘one year to go package’.

Dit pakket houdt in dat u slaapt waar de wereldberoemde golfers volgend jaar zullen slapen, dezelfde golfbaan speelt die volgend jaar het toneel zal zijn voor de Ryder Cup spelers en dat u dineert daar waar de golfers volgend jaar ook aan tafel gaan.

Voor partners van golfers die niet willen golfen is er een speciale prijs en er zijn meer dan genoeg activiteiten om een plezierig verblijf te hebben. Zo kan er onder andere gebruikt gemaakt worden van de luxueuze Forum Health Club. Maar ook een bezoekje aan Newport Castle en de Transporter Bridge en Tredegar House in Newport zijn meer dan de moeite waard.

Celtic Manor is gelegen in de Usk Vallei bij Newport en niet ver van Cardiff.

Er is en beperkt aantal data en plaatsen beschikbaar in september en oktober. Kijk voor meer informatie op www.celtic-manor.com

28-08-2009