logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Met Stena Line comfortabel naar de golfbanen van Essex


(Advertorial)

Veel golfers realiseren zich het niet, maar de prachtige golfbanen van het graafschap Essex liggen dichterbij dan ze vermoeden. Dankzij de comfortabele overtochten met Stena Line van Hoek van Holland naar Harwich. Binnen een straal van 50 kilometer liggen prachtige golfbanen.

Hole 18 van Stoke by Nayland Golf Club is de signature hole Het Engelse Essex is het achterland van Harwich. Het graafschap heeft meer dan 60 openbare golfbanen die een bezoek meer dan waard zijn. U golft in een schitterend decor en de golfbanen in dit gebied zijn van uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar.
De overtochten met Stena Line zijn dé manier om naar Essex en haar golfbanen te reizen!

Efficiënt weekendje golf

Voor een efficiënt weekendje golfen, is de verbinding van Stena Line optimaal. Gewoon vrijdag nog werken, ’s avonds op de boot en de volgende morgen vroeg rijdt u uitgerust al om 8 uur naar de eerste golfbaan. Twee of drie dagen golfen en de laatste dag stapt u ‘s avonds weer op een van de nieuwe boten van Stena Line op weg naar Nederland.
Reist u met de nachtferry van Stena Line, dan slaapt u in een comfortabele hut en staat u ’s morgens vroeg uitgerust in Harwich van boord.
Met de nieuwe Superferry’s reist u comfortabel en voordelig met uw auto van Hoek van Holland naar Harwich. U kunt kiezen uit een dag- en een nachtferry. Reist u met de nachtferry, dan slaapt u in een comfortabele hut en stapt u ’s morgens vroeg uitgerust in Harwich van boord.

U reist al vanaf € 69,- inclusief uw auto. En bij Stena Line kennen we geen bagagebeperking!
Dus bent u enthousiast golfer, zoekt u de beste plek om de mooiste sport ter wereld te beoefenen? Kies dan voor Stena Line! Welkom aan boord!

Meer informatie: Stena Line.
Met de nieuwe Superferry’s van Stena Line reist u comfortabel en voordelig met uw auto van Hoek van Holland naar Harwich.

13-07-2011