logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Martin Kaymer klaar voor Ryder Cup


Martin Kaymer wint het KLM 'Dutch"Open 2010. De Duitser kan zich na deze overwinning helemaal gaan richten op de Ryder Cup waarvoor hij begin oktober in Wales de Europese eer zal verdedigen.

Tijdens het KLM Open dat van 9 tot en met 12 september werd gespeeld op de Hilversumsche Golfclub hebben we kunnen genieten van Martin Kaymer. De Duitser won het toernooi en maakt zich nu op voor de Ryder Cup die het eerste weekend van oktober in Wales wordt gespeeld. Na afloop van zijn overwinning liet hij weten vol vertrouwen naar Wales af te reizen.


Martin Kaymer kwam naar Hilversum om te winnen en dat deed hij ook. Het was zijn eerste wedstrijd na het behalen van de overwinning op de PGA Championship. De Majorwinnaar en winnaar van het KLM Open 2010 maakt zich nu op voor de Ryder Cup. Hij komt voor het Europese team uit en vertelt dat hij het een grote eer vindt dat hij voor het treffen met de Amerikanen is geselecteerd.

Na de winst in Hilversum staan wat verplichtingen in de USA op de agenda, maar verder zal Kaymer zich vooral richten op de voorbereidingen voor de Ryder Cup.
“Mijn belangrijkste doel op dit moment is het spelen van de Ryder Cup en natuurlijk het winnen daarvan. Ik kijk erg naar de wedstrijd uit en hoop dat ik op de zondag tegen Tiger Woods kan spelen. Vier jaar geleden kwam ik nog maar net kijken en droomde ik van de Ryder Cup. Nu doe ik mee. Dat is voor mij toch wel heel bijzonder. Celtic Manor (de golfbaan waarop de RC wordt gespeeld, red) is een mooie baan en ik speel daar altijd wel goed. Ook dat geeft vertrouwen”, aldus Kaymer die debuteert op de tweejaarlijkse wedstrijd tussen de VS en Europa.

Martin Kaymer zal, onder leiding van teamcaptain Colin Montgomerie, de Europese eer verdedigen samen met de broertjes Molinari, Franseco en Edoardo, Luke Donald, Ross Fisher, Peter Hanson, Padraig Harrington, Miguel Angel Jiménez, Graeme McDowell, Rory McIlroy, Ian Poulter en Lee Westwood.

Informatie over de Ryder Cup is te vinden op www.rydercup.com

15-09-2010