logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Ontdek Ierse golfbanen per retro VW busje


Ierland is bij uitstek geschikt om per auto of camper te verkennen. Wilt u ouderwets maar toch luxe genieten van de mobiele vrijheid dan biedt BBI Travel de ultieme campers: retro VW camperbusjes.

Ierland is weids en groen en heeft naast prachtige landschappen sfeervolle dorpjes, bruisende steden, goede wegen, fantastische golfbanen en een gastvrije bevolking. Een Fly-Drive is zonder meer de beste en leukste manier om het land te verkennen. In alle rust rijdt u vanaf Dublin in uw gehuurde voertuig door het land waar het lijkt alsof de tijd af en toe heeft stilgestaan. Bedenkt u eens hoe leuk het is om deze reis te maken met een originele, tot camper omgebouwde Volkswagen bus, geheel passend bij de Ierse beleving.Reisorganisatie BBI Travel heeft karakteristieke vintage VW busjes omgebouwd tot camper met daarin een tweepersoonsbed, een gaskookplaat en een gootsteen. Er zijn vier types beschikbaar geschikt voor twee volwassenen tot en met twee volwassenen en drie kinderen. Ierland telt zo'n 100 campings, maar ook vrij kamperen is op veel plaatsen toegestaan.

De busjes

Alle busjes zijn volledig gerestaureerd en gereviseerd en subtiel omgebouwd tot luxe campers. Bij de huur zitten een ongelimiteerd aantal kilometers, een wegenkaart, kookgerei, picknicktafel en stoelen, een koelbox of koelkast, bedden en een audio-installatie, geschikt voor iPod en wegenwacht-service, inbegrepen. De golftassen passen natuurlijk prima in de bus. Optioneel kunnen ook fietsen, een fietsenrek en een 2-persoons pop-up tent worden gehuurd.

De Peter 1979 Devon VW camper is geschikt voor twee volwassenen en heeft een uitklapbaar dak met bed voor twee kinderen. Het stuur zit rechts.

De Oman 1970 Westfalia camperbus heeft eveneens een opklapdak en is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, het stuur zit links.

Vier volwassenen of twee volwassenen met maximaal drie kinderen kiezen voor de Ollie 1974 Westfalia camperbus met het stuur links en de Sue 1975 Tin Top camperbus met rechts stuur is geschikt voor twee volwassenen.

De VW busjes kunnen alleen in Dublin worden gehaald en teruggebracht.
Wilt u toch liever een nieuwere en grotere camper huren dan kan dit natuurlijk ook via BTI Travel. Deze grotere campers zijn via BBI Travel te huur in zowel Dublin als Belfast.

Kijk voor alle informatie en prijzen op de website www.bbi-travel.nl.

Golf in Ierland

Ierland heeft bijna 350 golfbanen en Noord-Ierland voegt daar nog eens 52 golfbanen aan toe. Banen als Royal County Down, Portmarnock, Royal Portrush, Waterville en Ballybunionís Old Course behoren tot de absolute top van de wereld. Gelukkig wemelt het in Ierland ook van de open en goedkope golfbanen. Al vanaf 15 euro kunt u op enkele prachtige parkbanen terecht voor een rondje golf, voor de wat bekendere banen langs de prachtige kust zult u uiteraard iets meer moeten betalen.

25-02-2013