logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Hotels en Golf in Kinsale


Het pittoreske en iconische Ierse plaatsje Kinsale is onder golfers over de hele wereld beroemd om zijn Old Head of Kinsale Golf Links. Maar ook de attractieve parkbaan van Kinsale Golf Club is een bezoek meer dan waard.

Wie Kinsale bezoekt kan zijn intrek nemen in het Trident Hotel dat in het centrum van dit plaatsje ligt met een schitterend uitzicht over de beroemde jachthaven, die het startpunt markeert van de Wild Atlantic Way. De afgelopen zes maanden is het Trident Hotel, met zijn 75 kamers waaronder een executivevleugel met 30 kamers en een penthouseverdieping met 9 luxueuze suites, voor 1,5 miljoen opgeknapt.Actons Hotel

Ook het Actons Hotel biedt de gasten een heerlijk verblijf en ook zij kijken uit over de haven en jachthaven van Kinsale. Dit eigentijdse boetiekhotel heeft 74 kamers inclusief een bruidssuite en familiekamers. In Sidney's Bar & Brasserie wordt de hele dag eten geserveerd en verder beschikt het hotel over Fisher St restaurant, een Health & Leisure Club met goed geoutilleerde fitnessruimte, sauna en een 15 meter lang zwembad.

Heeft u al eens gespeeld op de golfbaan in Kinsale? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga Naar: Kinsdale Golf Club.

07-09-2017