logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Kasteel- en golfresort Adare Manor in de prijzen


Ierlands vijfsterren kasteel- en golfresort, Adare Manor, behoort volgens Golf Digest tot de beste Golf Resorts in Groot-BrittanniŽ en Ierland.

Golf Digest, een van de meest invloedrijke publicaties in golf, heeft het in County Limerick gelegen Adare Manor beloond met de Editors Choice Award. Deze prijs wordt niet alleen uitgereikt omdat de baan zo prachtig is, maar ook omdat de service en alle andere voorzieningen op een ongekend hoog niveau staan.

De heropening van de golfbaan van Adare Manor werd 20 april extra luister bijgezet met een historische oefenwedstrijd tussen de Ierse golfgrootheden Rory McIlroy, Padraig Harrington, Paul McGinley en Shane Lowry.

Hole 18 van Kasteel en Golfresort Adar Manor.

Tom Fazio

De baan van Adare Manor is onder leiding van de gevierde architect Tom Fazio de afgelopen twee jaar grondig gerenoveerd en gereconstrueerd, waardoor de bestaande baan is getransformeerd in een baan waar nu direct 's wereld meest prestigieuze golfevenementen georganiseerd kunnen worden. De magnifieke omgeving van Adare Manor in combinatie met het weelderige, eveneens opgeknapte vijfsterren Manor House waren voor de hand liggende redenen om het resort de prijs toe te kennen.

Het ruim 300 hectare grote Adare Manor estate ligt vlakbij het pittoreske dorpje Adare en golfers kunnen een golfbaan verwachten met een tijdloze grandeur, omringt door middeleeuwse ruÔnes, ommuurde tuinen en kronkelende bospaden. Er is een nieuwe vleugel gebouwd met 42 kamers, een grote (dans)zaal en een La Mer spa. De gasten kunnen bovendien rekenen op een buitengewoon gastronomisch programma.

Link:
Adare Manor

21-04-2018