logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Gegarandeerd kortingen op Ierse greenfee's


Golfhub.ie, is online golfgemeenschap in Ierland. De website heeft een nieuwe en innovatieve manier bedacht om golfers naar Ierland te lokken om daar te spelen. Krasloten. Golfers kunnen daarmee greenfee’s en allerlei andere golfgerelateerde zaken winnen. De eerste kraskaarten worden op de Ladies Irish Open, eind juni, uitgereikt. Mocht je toch in Ierland zijn, dan is het wellicht de moeite waard om aan de kraskaartenactie mee te doen.

Golfhub will be handing out 30,000 specially designed scratch cards starting at the Ladies Irish Open end of June at Portmarnock Hotel & Golf Links Ierland is zonder twijfel een top golfbestemming. De banen zijn beroemd om hun schitterende aanleg. De diversiteit, de geschiedenis en de kwaliteit van de banen is bij veel golfers bekend. De recessie laat echter ook in Ierland haar sporen na. Er worden minder greenfee’s geboekt en de golfers die hun favoriete sport blijven beoefenen letten meer op de prijzen.

Veel prijzen


Golfhub.ie wil met het uitdelen 30.000 krasloten meehelpen om de Ierse golfbanen weer onder de aandacht te brengen van de golfers. Het uitreiken van de kraskaarten start op de Ladies Irish Open eind juni op Portmarnock Hotel & Golf Links. Het systeem werkt als volgt. Kras en kijk of je drie dezelfde items ziet. Met drie tees win je een gratis rondje golf, kras je drie golfballen bij elkaar dan kan je met drie vrienden een ronde spelen. Drie bedden leveren zelfs een overnachting B & B en een ronde golf voor twee personen op. De kraskaarten worden naar alle Ierse clubs verstuurd die verbonden zijn aan de Internationale Pairs Competitie.

Gegarandeerde korting


Elke kraskaart krijgt een code waarmee golfers gegarandeerd € 18 korting krijgen op hun volgende teetijd als ze die online boeken via Golfhub.ie. Op de achterkant van de kaart, kunt u zien welke fantastische prijzen er nog meer te winnen zijn, zoals golfenreizen in Ierland en in het buitenland.
Hoewel de actie volledig gericht is op de Ierse Golfmarkt, kan je er als Nederlander, als je toevallig toch in Ierland bent, wel voordeel van hebben. Al is het maar die korting van € 18 ( € 1 per hole) op je volgende greenfee.
Meer informatie op www.golfhub.ie

05-06-2009