logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuw: golftrip naar Ierland bij BBI Travel


Reisorganisatie BBI Travel heeft haar Ierland 2011 vakantiebrochure uitgebracht. Met de eigen auto naar Ierland, of liever vliegen en een huurauto oppikken. Alles is mogelijk. Uiteraard ontbreekt een golfreis niet in het aanbod van BBI Travel.

Reisorganisatie BBI Travel heeft haar Ierland 2011 vakantiebrochure uitgebracht. Met de eigen auto naar Ierland, of liever vliegen en een huurauto oppikken. Alles is mogelijk. Uiteraard ontbreekt een golfreis niet in het aanbod van BBI Travel. Niet verwonderlijk dat BBI golftrips in haar Ierse reisaanbod is gaan opnemen. Immers, van alle linksbanen ter wereld ligt zo’n 30 procent in Ierland. Maar dat niet alleen, het land heeft ook parkland-banen die schitterend gelegen zijn in de prachtige Ierse natuur.Een rondreis boeken waarbij de overnachtingen gereserveerd zijn? Of wilt u liever zelf bepalen waar en wanneer u wilt overnachten met de Bed & Breakfast of de Countrywide Inn vouchers? Het uitgebreide vakantieaanbod van BBI Travel biedt een scala aan mogelijkheden.

Ervaar de linksbanen van Ierland


Het zuidwesten van Ierland behoort volgens kenners tot de betere golfbestemmingen. Het groene heuvellandschap en de ruige kliffen aan de kust vormen het indrukwekkende decor van schitterende links- en parklandbanen. Nieuw in het BBI Travel vakantieprogramma is een 5-daagse golftrip naar Kerry waar men op drie verschillende banen speelt: Dooks, Dingle en naar keuze Mahoney’s Point Course of Lackabane.
Het zuidwesten van Ierland behoort volgens kenners tot de betere golfbestemmingen. Het groene heuvellandschap en de ruige kliffen aan de kust vormen het indrukwekkende decor van schitterende links- en parklandbanen. Het pakket dat BBI Travel aanbiedt omvat een vlucht naar Cork en een verblijf van 4 nachten in het Loch Lein Country House Hotel, dat gelegen is aan een van de prachtige meren van Killarney. ‘s Avonds, na een enerverende dag op de golfbaan, geniet u heerlijk na in één van de vele goede restaurants en drinkt u nog gezellig een ´pint of black stuff´ met de vriendelijke lokale bevolking in zo’n traditionele pub in het gezellige Killarney. Kortom, een prachtige ervaring die u zeker niet mag missen.
Informatie over deze reis is te vinden op: www.bbi-travel.nl


Zelf op ontdekkingsreis


Wilt u liever zelf Ierland en eventueel de golfbanen ontdekken, dan kan dat BBI Travel is reeds 48 jaar Ierland specialist en een van de oudste reisorganisaties in Nederland. Het vakantieaanbod omvat Ierland, IJsland, Scandinavië, Finland, Canada en Mauritius. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica. <br />
<br />
bijvoorbeeld heel goed gecombineerd worden met rondreizen van BBI Travel. De reguliere rondreizen variëren van 5 tot 22 dagen. U kunt kiezen uit vakanties in een bepaalde streek of het gehele land doorkruisen. Een 8-daagse rondreis inclusief vlucht, huurauto en overnachtingen in B&B’s start al vanaf € 411,- per persoon. U kunt dan zelf op zoek gaan naar een paar interessante golfbanen die ‘en route’ liggen. Informatie over de golfbanen in Ierland vindt u op onze websiteDe Ierland 2011 brochure kan aangevraagd worden via de website www.bbi-travel.nl of een e-mail te sturen naar info@bbi-travel.nl. De brochure kan ook via de site gedownload worden.

10-01-2011