logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Britse prijsvechter bmibaby nu ook naar Belfast


Liefhebbers van de Noord-Ierse golfbanen en golfbanen in het noordelijke deel van Ierland kunnen nu ook met de Britse prijsvechter bmibaby naar Belfast vliegen. De luchtvaartmaatschappij opent vanaf 31 oktober 2011 een lijndienst tussen Amsterdam en Belfast. bmibaby gaat vliegen op het George Best Belfast City Airport dat op slechts 3 kilometer van de stad ligt.

Belfast wordt de derde bestemming die vanaf Schiphol wordt aangevlogen. De maatschappij onderhoudt reeds vele jaren een lijndienst tussen Schiphol en de Britse bestemmingen Birmimgham en East Midlands. Prijzen voor een enkele reis zijn vanaf € 35,- inclusief tax en belasting.

Liefhebbers van de Noord-Ierse golfbanen en golfbanen in het noordelijke deel van Ierland kunnen nu ook met de Britse prijsvechter bmibaby naar Belfast vliegen. De luchtvaartmaatschappij opent vanaf 31 oktober 2011 een lijndienst tussen Amsterdam en Belfast. bmibaby gaat vliegen op het George Best Belfast City Airport dat op slechts 3 kilometer van de stad ligt. Bmibaby directeur Julian Carr laat weten dat de prijsvechter twee toestellen stationeert op haar basis Belfast City Airport. “We kunnen daardoor zeven nieuwe routes openen. Een daarvan wordt Amsterdam. Beide steden zijn aantrekkelijke toeristische en zakelijke bestemmingen”, aldus Carr. Er wordt iedere dag van de week – met uitzondering van zaterdag – gevlogen met een Boeing 737. Vertrektijden vanaf Amsterdam zijn zondag 17.30 uur, maandag en dinsdag 11.50 uur en woensdag, donderdag en vrijdag 19.25 uur.

Golftas mee


Belfast is een goede uitvalsbasis voor golfers die de golfbanen in het noorden van Ierland willen spelen. Er vliegen overigens meer prijsvechters naar Belfast en prijsvergelijken is aan te raden. Zeker voor golfers die vaak extra kosten moeten maken voor het vervoeren van de golftassen.
Bij bmibaby mag 22 kg bagage worden meegenomen. Voor samenreizende passagiers wordt deze zogenaamde bagagevrijdom gebundeld. Voor golftassen vraagt de luchtvaartmaatschappij €28 per enkele reis. Als u de golftas van te voren aanmeldt komt de prijs op €22.


Liefhebbers van de Noord-Ierse golfbanen en golfbanen in het noordelijke deel van Ierland kunnen nu ook met de Britse prijsvechter bmibaby naar Belfast vliegen. De luchtvaartmaatschappij opent vanaf 31 oktober 2011 een lijndienst tussen Amsterdam en Belfast. bmibaby gaat vliegen op het George Best Belfast City Airport dat op slechts 3 kilometer van de stad ligt. Voor nadere info en reserveringen zie www.bmibaby.com

03-05-2011