logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen op The K Club


De wereldberoemde K Club in het Ierse Straffan gaf in een nieuwsbrief aan klaar te zijn voor het nieuwe golfseizoen. Met aanbiedingen en toernooien voor de golfer en allerlei activiteiten voor de niet-golfer hoopt de K Club ook in 2012 veel nieuwe gasten te mogen verwelkomen.


De K Club heeft twee 18-holes golfbanen. De Palmer Smurfit Golf Course en de Palmer Ryder Cup Course. De Palmer Smurfit Golf Course laat zich het best beschrijven als een 'Inland Golf Links'-baan. De baan ligt in een indrukwekkend landschap met wilde beplanting en duinachtige heuvels die prachtige uitzichten bieden over het complex. De baan ligt aan de andere kant van de Liffey rivier dan de Palmer Ryder Cup Course. Op de Palmer Smurfit baan zijn al verscheidene toernooien van de Europese Tour gespeeld.

Op de Palmer Ryder Cup Course werd o.a. in 2006 de Ryder Cup gespeeld. In tegenstelling tot de Smurfit Course is de beplanting op de Ryder Cup Course duidelijk aangelegd in soms spectaculaire vormen. Het is een volwassen parkbaan met enkele zeer uitdagende holes.
Golfbaan K Club in Ierland (foto: K Club)

The Ultimate Ryder Cup Experience

The K Club biedt diverse pakketten waarmee relatief goedkoop kan worden gegolfd op deze exclusieve golfclub. een voorbeeld is The Ultimate Ryder Cup Experience, een pakket waarbij u een of twee nachten in een Superior Room verblijft in het 5-sterren Kildare Hotel inclusief een uitgebreid Iers ontbijt in het elegante River Room Restaurant. U speelt op beide banen van de K Club. Prijzen vanaf 225 euro.

The Dubai Duty Free Irish Derby Golf Classic

The Dubai Duty Free Irish Derby Golf Classic zal worden gespeeld op de Palmer Ryder Cup Course op donderdag 28 juni 2012. Deze wedstrijd is een klassieker en is onderdeel van het Dubai Duty Free Irish Derby festival. De wedstrijd is de inleiding van een weekend vol glamour en sport. Er wordt Four Ball Better Ball gespeeld. De dag wordt afgesloten met een receptie en een barbecue.

Het winnende team, incl. gasten, wordt uitgenodigd op de Derby dag te verblijven in een Dubai Duty Free’s Private Suite, compleet met diner en drank en prachtig uitzicht op de paardenrace. Een team mag meedoen aan dit zeer exclusieve evenement voor 600 euro per team. Boekingen per mail naar O'Brien PR op aileen@obrienpr.com.

Meer dan golf alleen

Ook voor de niet-golfer heeft het grote complex van de Kildare Hotel, Spa & Country Club veel te bieden. Op de Liffey rivier kunt u 'fly fishing' proberen, er zijn visvijvers en mooie wandeltuinen, u kunt kleiduivenschieten, paardrijden, fitnessen of u kunt u heerlijk laten verwennen in de luxe K Spa.

Heeft u zelf al eens op een van de banen van de K-club gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl

Links

- Homepage van de K Club
- Pakketten op de K Club

18-03-2012