logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Hotelsector timmert aan Jamaicaanse weg


De Jamaicaanse hotelsector is de laatste maanden zeer dynamisch geweest. Met nieuwe hotels, uitgebreide renovaties en flinke uitbreidingen is het aanbod op en nabij de golfresorts klaar voor de toekomst.Royalton White Sands


Eind oktober 2013 heeft hotelgroep 'Blue Diamond Hotels and Resorts, na een uitgebreide renovatie, hotel Royalton White Sands ten oosten van Montego Bay geopend, voorheen bekend als het Breezes Trelawny Resort & Spa. Het hotel beschikt over 350 kamers, een privéstrand, vier zwembaden, een spa, een watersport gebied, vijf restaurants, vier bars en een nachtclub. Voor de jongste gasten wordt een uitgebreid en begeleid kinderprogramma aangeboden, terwijl de volwassenen gebruik kunnen maken van de exclusieve 'Club' en 'Honeymoon – faciliteiten.
Website: www.royaltonwhitesandsresort.com

Nieuw hotel: RIU Palace Jamaica

Begin december 2013 werd in Montego Bay het vijfde hotel van de RIU groep op Jamaica geopend, het RIU Palace Jamaica. Met 238 suites, junior suites en suites met jacuzzi is het kleinste RIU hotel op het eiland volledig gericht op volwassenen. Voor de bouw van het hotel heeft RIU een bedrag van circa 43 miljoen Amerikaanse dollars geïnvesteerd en werden 185 directe arbeidsplaatsen gecreëerd.
Website: www.riupalacejamaica.com

Nieuw resort: Jewel Paradise Cove Resort & Spa

Eveneens in december werd in Runaway Bay het Jewel Paradise Cove Resort & Spa geopend. Het is naast het Jewel Runaway Bay Resort & Golf Resort en het Jewel Dunn's River Beach Resort & Spa, het derde Jewel hotel van de Sagicor Group in Jamaica. Voorheen was Jewel Paradise Cove bekend als Hedonism III. Na de sluiting begin 2013 werd het hotel vernieuwd en is het concept fundamenteel veranderd. Er werd 5 miljoen Amerikaanse dollars geïnvesteerd. Het Jewel Paradise Cove Resort & Spa resort beschikt over 225 kamers en suites.
Website: www.jewelresorts.com/resorts/paradisecove

Mega-renovatie: Sandals Grande Riviera

Het Sandals Grande Riviera Beach & Villa Golf Resort in Ocho Rios onderging een renovatie ter waarde van 60 miljoen USD. Het resort biedt nu de all-Butler Riviera Villas aan waarbij butlers de gasten voorzien van alle denkbare gemakken. De butlers zijn allemaal getraind via het prestigieuze 'Guild of Professional English Butlers'.
Website: www.sandals.com

Renovatie: Beaches Ocho Rios nu met Grieks dorp

Het gezinsvriendelijk Beaches Ocho Rios Resort & Golf Club heeft is na een grote renovatie nu opgedeeld in vier secties. Naast ht bestaande Franse, Italiaanse en Caraibisch dorp, beschikt het resort nu ook over een Grieks dorp. Compleet vernieuwde kamers en suites zijn beschikbaar in twaalf categorieën.
Website: www.beaches.com

Overname met renovatieplannen Ritz-Hyatt

In Montego Bay is het Ritz-Carlton Golf & Spa Resort door Hyatt Playa Resorts overgenomen. Er staan verschillende renovaties en uitbreidingen op het programma. Het hotel zal in het voorjaar van 2014 worden geopend onder de naam Hyatt Ziva Rose Hall.
Website: www.hyatt.com

Nieuw Marriott hotel in Kingston

Marriott bouwt in de hoofdstad Kingston een nieuw hotel. Het zakenhotel, waarvan de opening is gepland voor 2015, zal beschikken over vijf verdiepingen met in totaal 130 kamers. Door dit project worden 430 banen geschapen.
Website: www.marriott.com

Golfbanen in Jamaica

Kijk voor een overzicht van golfbanen op Jamaica op Golfreiswijzer - Jamaica of bezoek de website www.jamaicagolf.com/courses/.

20-02-2014