logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Gleneagles Hotel beste golfresort ter wereld


Het Gleneagles Hotel is onlangs voor het derde jaar benoemd tot het beste golfresort van de wereld. De host van de 2014 Ryder Cup heeft de laatste jaren al diverse prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen.

Voor het derde jaar werd het Gleneagles Hotel in Schotland benoemd tot beste golfresort ter wereld tijdens de ‘2014 Ultratravel 100 Awards’. De awards worden toegekend door lezers van Ultratravel, het reismagazine van de Engelse krant The Telegraph. Andere grote kanshebbers op de award waren Pebble Beach Resorts in Amerika en Sandy Lane in Barbados.
Het Gleneagles Hotel is onlangs voor het derde jaar benoemd tot het beste golfresort van de wereld. De host van de 2014 Ryder Cup heeft de laatste jaren al diverse prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen.
General manager Bernard Murphy van Gleneagles gaf als commentaar op de award: ‘Het is een enorme eer tot beste golfresort ter wereld te worden benoemd. [. . . ] Het is niet alleen een eer voor Gleneagles, maar ook voor het Schotse golftoerisme in het algemeen.’
Van 26 t/m 28 september 2014 wordt op Gleneagles de Ryder Cup gespeeld en op 6 juni bestaat het resort 90 jaar. Het resort heeft drie prijswinnende golfbanen: The King’s, The Queen’s en de PGA Centenary course waar de Ryder Cup op gespeeld zal worden.

Enkele van de recente prijzen die Gleneagles in de wacht sleepte:
- Best Golf Resort in the World 2014 The Telegraph ULTRAs Award;
- Conde Nast Traveler Gold List 2014;
- Best British Fixer 2013 Condé Nast Traveller Spa Award;
- Best UK Luxury Resort Spa 2013 World Luxury Spa Award;
- Best Golf Resort in the World 2013 The Telegraph ULTRAs Award;
- Best UK Country Hotel 2012 Sunday Times Travel Magazine Reader Award;
- Best UK Conference Hotel (Gold) 2012 - C&IT Hot List;
- Best UK Incentive Hotel (Silver) 2012 C&IT Hot List.

Meer info

Kijk voor meer informatie over Gleneagles op www.gleneagles.com.

Heeft u de golfbanen van Gleneagles al eens bezocht? Laat dat een review op onze website achter. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Kijk HIER voor alle 100 awards van Ultratravel 2014.

01-06-2014