logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Win een gratis rondje golf of golfreis in Schotland


VisitScotland start de grootste golfpromotiecampagne ooit In het jaar dat de British Open voor de 150ste keer wordt gespeeld, kunnen golfers, als ze zich inschrijven op Driveithome2010.com , teetimes winnen, maken ze kans om met Ryder Cup legende Sam Torrance te golfen of een reis naar het British Open 2010 winnen.


Schotland afficieert zich graag als ‘The Home of Golf’. Zeker nu het Britse kampioenschap in Schotland wordt gespeeld wil men de aandacht op de regio vestigen. Met de promotiecampagne hoopt het verkeersbureau van Schotland de golfers ervan te doordringen dat Schotland dé golfbesteming bij uitstek is.

Het walhalla


Voor echte golffanaten is Schotland wel zo’n beetje het walhalla om te spelen. De schitterende linksbanen, zoals de illustere banen als Gleneagles en St Andrews, spreken golfers tot de verbeelding. De prijzen voor greenfee’s zijn echter pittig en op een golfbaan als St. Andrews moet je dan ook het geluk hebben dat je wordt ingeloot. Er is nu dus een mogelijkheid om die banen te spelen.

Win een greenfee voor wereldberoemde golfbanen


PRNewswire, London, February 15. EDINBURGH, Scotland - A round of golf with Scotland's Ryder Cup legend Sam Torrance is just one of the opportunities available in 2010, courtesy of Scotland's biggest ever golf promotion, Drive it Home. Over 250 tee times throughout Scotland, a trip to the Open Championship in its 150th anniversary year, and a round on the illustrious St Andrews Old Course is up for grabs. Welcome to Scotland: the Home of Golf. (PRNewsFoto/Visit Scotland) Van 15 tot 28 februari 2010 kunnen golfers zich inschrijven op Driveithome2010.com om een gratis rondje golf, samen met drie vrienden, te winnen. Als je tot de gelukkige behoort, kan er gespeeld worden op een van de meer dan vijftig geselecteerde golfbanen. Wereldberoemde golfbanen als Turnberry en Royal Troon in Ayrshire behoren tot de mogelijkheden. Maar ook de al eerder genoemde Fairmont St Andrews en Gleneagles, de thuishaven van de Ryder Cup 2014, zitten in het pakket. In het prijzenpakket zit ook een golfreis naar Schotland met een rondje golf met Ryder Cup Legende Sam Torrance.
Een andere aansprekende prijs is een reis naar de Britisch Open Championship in juli 2010 en zelf ook golfen op de beroemde Old Course.

Bijzondere ervaring


Wij hebben het al eens eerder geschreven golfen in Schotland, is alsof je op heilige grond speelt. Dat zal niet voor alle ruim 550 golfbanen in het gebied gelden, maar de toppers die tijdens de Drive It Home campagne van het Schotse Verkeersbureau te winnen zijn, behoren daar zeker toe. En geloof ons, zelfs voor de nuchtere Nederlandse golfer is het spelen op de Schotse linksbanen een bijzondere ervaring.

Meer informatie op:

Driveithome2010.com

Artikel over Schotland

Heeft u al eens op de Schotse golfbanen gespeeld? Laat dan een beoordeling op onze website achter bij die golfbanen. Ga naar: nieuw

15-02-2010