logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Maartse Madness, verblijf & speel voor slechts 59 pond


Machrihanish Dunes in Schotland is wat kenners wel noemen een van ’s werelds beste golfbelevenissen. In maart heeft u de mogelijkheid de baan in combinatie met een verblijf in de luxe cottage, zelf te beleven voor een geweldige prijs. In deze maand geldt voor deze UK Top-100 links golfbaan een prijs van slechts £ 59 (obv een groep van 4 personen).De nacht doorbrengen in een luxe, twee-slaapkamer cottage van "Scotland's Best Hotel". Dineren in het charmante Old Clubhouse Pub. En spelen op de geweldige golfbaan van Machrihanish Dunes. Machrihanish is een linkscourse die, mede door de ongerepte locatie aan zee en het bijzondere ontwerp van David Mclay Kidd, gezien en gespeeld moet worden. Het kan dus nu, voor een zeer schappelijke prijs.
Machrihanish Duinen in Schotland is wat kenners wel noemen een van ’s werelds beste golfbelevenissen. In maart heeft u de morgelijkheid de baan in combinatie met een verblijf in de luxe cottage, zelf te beleven voor een geweldige prijs. In deze maand geldt voor deze UK Top-100 links golfbaan een prijs van slechts £ 59 (obv een groep van 4 personen).

Prijzen

4 personen per cottage ...........£ 59 per persoon
3 personen per cottage ...........£ 79 per persoon
2 personen per cottage ...........£ 99 per persoon

Reserveren kan op tel. +44 (0) 1586 810 000
E-mail info@machdunes.com
Website: www.machrihanishdunes.com

Adres

Machrihanish Dunes
Machrihanish, Argyll
Schotland, PA28 6pt

(Prijzen zijn inclusief BTW. Er is een £ 10 meerprijs per persoon per nacht voor vrijdag-en zaterdagavond.
Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van 1 maart 2011 t/m 31 maart 2011.

22-02-2011