logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Prijzenfestijn in juni bij Golftime Travel


Golftime Travel heeft een nieuwe huisstijl en een nieuwe website met meer zoekgemak. Om dit te vieren geeft Golftime de hele maand juni mooie prijzen weg.

Om in aanmerking te komen voor de prijzen, zoals complete golfreizen, Nike reiskoffers en vrijkaarten voor het KLM Open, hoeft u alleen maar de nieuwe website te 'liken' via de website www.golftime.nl of via de Facebook pagina van Golftime en u moet de actie delen op uw eigen tijdslijn.

U blijft dan meteen op de hoogte van de 'Weekly deals' van Golftime, die ook elke week in de Golf Weekly worden vermeld, zoals een lang weekend in de Algarve voor €219 of een weekend Clervaux incl. diners voor €199.

Golftime Travel is een van de bekendere golftouroperators en al bijna 15 jaar lang actief als specialist voor golfreizen en golfvakanties. Het in Amersfoort gevestigde bedrijf biedt, naast de acties die bij de lancering van de nieuwe website gelden, ook andere interessante golfreizen aan binnen en buiten Europa.
Informatie over Golftime is te vinden op: www.golftime.nl

04-06-2012

Golfnieuws voor Nederland