logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Holland Golf Travel voor buitenlandse golfers


De nieuwe golf tour operator Holland Golf Travel gaat buitenlandse golfliefhebbers naar Nederland trekken. Met unieke arrangementen vol golf, kunst, cultuur en historie zullen golfers uit het buitenland op sportieve wijze kennis kunnen maken met al het moois van ons fraaie kikkerlandje.

Holland Golf Travel is 1 oktober 2012 gestart met als voornaamste doel om Nederland internationaal op de kaart te zetten als golfreisbestemming. De unieke combinatie van golfspecialisme en DMC (Destination Management Company) maakt Holland Golf Travel één van de eerste golf tour operators die zich volledig richt op het naar Nederland halen van buitenlandse golfliefhebbers. Golfers uit de hele wereld kunnen vanaf heden via Holland Golf Travel hun golfreizen naar Nederland boeken.

Holland Golf Travel

Nederland heeft meer dan 150 golfbanen, waarvan er drie genoteerd staan in de top-20 van mooiste golfbanen van Continentaal Europa. Holland Golf Travel, een initiatief van Hans van Rooden, zal Nederland voor het eerst officieel als golfland vertegenwoordigen op de IGTM beurs in Portugal. Dit is de grootste internationale beurs voor golftoerisme, waar meer dan 500 golf tour operators uit 60 landen vertegenwoordigd zijn.

De arrangementen

Bij de aangeboden arrangementen is alles geregeld. Hotel, vervoer, greenfees en cultuur-, kunst- en historieprogramma’s. De arrangementen zijn standaard voor drie nachten waarbij bijvoorbeeld gekozen kan worden uit Amsterdam, Rotterdam, Noordwijk en Hilversum waarbij de topbanen van de Koninkijke Haagsche, de Kennemer en Noordwijkse niet ontbreken, maar de keuze voor extra of andere golfbanen staat vrij.

Hans van Rooden

Hans van Rooden, directeur Holland Golf Travel, zei in een persbericht: 'Wij hebben in Nederland prachtige golfbanen, maar brengen die nog niet genoeg onder de aandacht. Al jaren organiseer ik diverse golfevenementen op de mooiste golfbanen van Nederland. Een prachtige ervaring die wij ook willen aanbieden aan de golfliefhebbers uit andere landen. Door de samenwerking met ITB Holland (DMC) kunnen wij golfarrangementen aanbieden die uniek zijn voor Nederland. Golfen op mooie golfbanen, overnachten in tophotels in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag en een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum, Rijksmuseum of de Keukenhof. Wij bieden de golftoerist een echte Hollandse beleving!'

Kijk voor meer informatie op de website van Holland Golf Travel

19-10-2012

Golfnieuws voor Nederland