logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe website Waarkanikgolfen.nl gelanceerd


Nederland is een nieuwe informatieve website rijker voor alle golfers in Nederland t.w. 'Waarkanikgolfen.nl'. Met de nieuwe, niet-commerciŽle website hopen de NGF en PGA Holland beginnende en gevorderde golfers volledig te informeren over golf, golflessen, golfbanen en golfclubs.

De website Waarkanikgolfen.nl ondersteunt in het oriŽnteren op het Nederlandse golfaanbod en geeft informatie over de golfsport. Door de toenemende vraag van zowel golfers als golfbanen naar informatie over speel-, lesmogelijkheden en clublidmaatschappen, heeft de Nederlandse Golf Federatie het initiatief genomen om deze informatie te verzamelen op deze nieuwe website.Op de site kunnen golfbanen, golfclubs en golfprofessionals zelf informatie plaatsen over hun toelatingsbeleid, les- en lidmaatschapsmogelijkheden. De bezoeker vindt alle informatie op ťťn site. Via overzichtelijke keuzeformulieren wordt snel de gezochte informatie gevonden over banen, clubs en professionals en wordt er doorverwezen naar de juiste websites.

Vier categorieŽn

De nieuwe website is onderverdeeld in vier categorieŽn. Onder het kopje 'Waar kan ik spelen?' kunnen golfers op zoek gaan naar een golfbaan passend bij hun speelniveau (Golfbaanpermissie, Clubhandicap 54 of EGA Handicap). Onder het kopje 'Waar kan ik leren golfen?' kan de bezoeker een golfschool of golfprofessional vinden. Bezoekers die lid willen worden van een golfclub, vinden onder 'Waar kan ik lid worden van een club?' de benodigde informatie over bij de NGF aangesloten golfclubs. Onder 'Ik wil meer weten over golf' is de website voorzien van algemene informatie over het golfspel, bedoeld voor potentiŽle golfers.

Niet commercieel

De website bevat enkel informatie en voorziet niet in commerciŽle uitingen zoals promotionele acties of prijsinformatie. De golfbanen, -clubs en -professionals zijn zelf verantwoordelijk voor het invullen en bijhouden van hun gegevens. Golfclubs of baanexploitanten bepalen zelf hun toelatingsbeleid, daar heeft de NGF geen invloed op.

27-10-2012

Golfnieuws voor Nederland