logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Samenwerking Pitch&Putt Golf en GolfPlaza


De uitstekend bevallen tijdelijke samenwerking van Pitch&Putt Golf en GolfPlaza tijdens het KLM Open van 2013 is officieel omgezet in een permanente samenwerking.

Tijdens het KLM Open 2013 in Zandvoort bleek de gezamenlijke goedbezochte stand van Pitch&Putt Golf en GolfPlaza in The Village een waar succes. Beide partijen hebben hierop besloten de samenwerking voort te zetten.

Erik Jorritsma, Algemeen Directeur Pitch&Putt Support, en Judith Wagemakers, General Manager GolfPlaza hebben maandag 21 oktober 2013 hun handtekening gezet onder de officiële samenwerkingsovereenkomst. Pitch&Putt Golf zal op een groot aantal van haar vestigingen golfartikelen van GolfPlaza gaan verkopen, op termijn ook online via pitch-putt.nl. GolfPlaza wordt sponsor van het Nederlands Pitch&Putt Golf team.

Over Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan waarbij de holes variëren in lengte tussen 30 en 90 meter. Door deze korte afstanden is het spel geschikt voor beginners, maar ook voor de gevorderde golfer is Pitch&Putt een uitstekende oefening voor het korte spel. Nog nooit gegolfd? Ook dan mag u Pitch&Putt spelen. Na een korte instructie mag u zelfstandig de baan in. Het benodigde materiaal zit bij de prijs ingbegrepen. Voor meer informatie over Pitch&Putt Golf kijkt u op www.pitch-putt.nl .

Over GolfPlaza

GolfPlaza heeft Golf Megastores in Amsterdam, Utrecht, Rijswijk en Eindhoven en golfshops op Golfbaan De Gulbergen in Mierlo en op Best Golf in Best.
Foto: Erik Jorritsma (algemeen directeur Pitch&Putt Support) en Judith Wagemakers (general mananger GolfPlaza).<br />
<br />

02-11-2013

Golfnieuws voor Nederland