logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfcentrum Seve geopend in Rotterdam


Golfcentrum Rotterdam is vernieuwd. Nieuwe eigenaar Robin Bravenboer vond het aan het begin van dit jaar tijd voor een grote metamorfose. Vrijdag 8 november werd, onder de naam Golfcentrum Seve, deze nieuwe golfaccommodatie spectaculair geopend door Herman den Bijker.

Golfcenter Seve is vernoemd naar de Spaanse golfspeler Severiano Ballesteros (in de jaren ’70 en ’80 de beste speler ter wereld). Wegens zijn grote charme en populariteit werd hij door het publiek vaak Seve genoemd. Deze naam past bij het vernieuwde golfcenter met een 9 holes par 3 baan en de grote driving range.

Maar ook het moderne mediterrane restaurant mag er zijn. De architect El Equipo Creativo bekend van o.a. restaurant Tickets van Adria Ferran (El Bulli) & restaurant Ikibana in Barcelona heeft het golfcenter een totale metamorfose gegeven. Dit sfeervolle en trendy ingerichte restaurant is voorzien van een gezellige veranda die pal aan de driving range ligt. Hiervandaan heeft de bezoeker goed uitzicht op de oefenbaan.

Seve trainingscentrum

Golfcenter Seve biedt optimale trainingsfaciliteiten. Er is in het trainingscentrum een uitdagende Par 3 baan aanwezig, met 9 holes. Er zijn nieuwe studio’s bijgeplaatst waardoor Golfcenter Seve met de meeste afslagplaatsen de grootste indoor driving range van Nederland heeft. Daarnaast zijn alle 80 afslagplaatsen verlicht en overdekt en daardoor winterproof. Het golfcentrum maakt gebruik van de nieuwste technieken zoals de Trackman driving range om het spel te optimaliseren. Tevens heeft de beste professionele golfer van Nederland Joost Luiten (winnaar KLM Open en het Oostenrijks Open 2013)
De Driving Range van Golfcentrum Seve heeft80 afslagplaatsen

De Golf academy

Onder leiding van PGA professional John Woof is Golfcenter Seve een nieuwe Golf Academy gestart. Voor deze academy zijn nieuwe golfstudio’s gebouwd waar 10 professionele golfers klaarstaan om mensen individueel of met zijn tweeén les te geven. Zo wordt de meest beoefende sport van de wereld aangeleerd op een manier dat het extra plezierig is. Ook faciliteert de Golf Academy groepslessen. Golfcenter Seve is bovendien ideaal gesitueerd in het centrum van Rotterdam. Het ligt naast de snelweg en is hierdoor gemakkelijk te bereiken.

Sport en ontspanning op ieder niveau

Golfcenter Seve is toegankelijk voor iedereen. Voor de beginnende golfer zijn er diverse lessen om kennis te maken met de sport. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar golf, zijn er clinics om de basisvaardigheden van de sport te leren. Ook voor de gevorderde golfer is er bij Golfcenter Seve genoeg te beleven; zo is daar de unieke custom fitting onder leiding van Hans Lemmens.
In de fitting studio laat het team van Hans Lemmens je zien hoe het materiaal geoptimaliseerd kan worden voor elk niveau speler om rechter en verder te slaan.
Ook aan de kleintjes is gedacht: vanaf zes jaar kunnen kinderen hier terecht voor diverse lessen en clinics. Ook in het restaurant is een leuke speelhoek gecreëerd speciaal voor de kinderen.
Golfcenter Seve heeft voor iedereen de juiste faciliteiten en vooral veel gezelligheid gecreëerd.

Heeft u inmiddels op het golfcentrum gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Tot eind december 2013 dingt u dan ook mee naar de verloting van een golfreis naar Duitsland. Geef uw beoordeling op: Golfreiswijzer.nl/golfcentrum Seve.

Golfcenter Seve Rotterdam is 7 dagen per week als volgt geopend:
Receptie maandag t/m zondag 08:30 - 22:00 uur
Driving Range maandag t/m zondag 08:30 - 24:00 uur
Baan maandag t/m zondag 08:30 - 22:00 uur
Restaurant/bar maandag t/m zondag 08:30 - 24:00 uur
Golfcenter Seve Rotterdam
Kleiweg 480
3045 PM Rotterdam
Tel: +31(0)10-418 88 48
info@seve.nl
www.seve.nl/

08-11-2013

Golfnieuws voor Nederland