logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Samenwerking NVG en Bedrijfsrecherche


Golf is niet altijd leuk en zeker niet als het gaat om een golf van inbraken. De laatste jaren zijn veel golfaccommodaties slachtoffer geworden van een inbrekersgilde. De NVG en Bedrijfsrecherche Nederland gaan hier samen iets aan doen.

Op 20 november 2013 hebben de NVG, de brancheorganisatie voor golfbanen, en de Bedrijfsrecherche Nederland Groep een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide organisaties hebben zich hiermee tot doel gesteld om golfbanen te adviseren op het gebied van veiligheid en beveiliging van hun accommodatie(s).

Inbraak, veiligheid, beveiligingsadviezen

De NVG en Bedrijfsrecherche Nederland B.V. organiseren in het eerste kwartaal van 2014 een aantal sessies waar met golfbaaneigenaren, managers en clubbestuurders wordt gesproken over inbraken, veiligheid en beveiliging van golfaccommodaties. Bedrijfsrecherche Nederland maakt op verzoek een veiligheidsscan dat allesomvattend is inzake veiligheid en beveiliging van de accommodatie. In samenspraak met de golfbaan kan vervolgens een actieplan worden opgesteld van preventieve maatregelen.

Bedrijfsrecherche Nederland Groep

Met haar staat van dienst bij onder meer Het Rijk Golfbanen, is Bedrijfsrecherche Nederland aanbevolen bij de NVG. In samenwerking met de brancheorganisatie wil zij haar diensten ook aanbieden aan andere golfaccommodaties. Bedrijfsrecherche Nederland is een onafhankelijk recherchebureau dat zich al meer dan 20 jaar bezighoudt met riskmanagement, het onderzoeken van alle vormen van bedrijfscriminaliteit en advisering inzake veiligheid.

Op de foto zijn Jacqueline Lambrechtse (voorzitter NVG) en Ron Raven (directeur BN Bedrijfsrecherche Nederland) te zien.<br />

30-11-2013

Golfnieuws voor Nederland