logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golftuin Zwolle geopend


Op zondag 17 mei is Golftuin Zwolle geopend. De Golftuin is een 9-holes par-3 baan met twee oefengreens. Ook niet-golfers mogen op deze baan een balletje slaan om zo eens kennis te maken met de golfsport.

Met de opening van de Golftuin op landgoed De Herkulosche Esch bij Zwolle is voor de familie Middag een droom uitgekomen. De initiatiefnemers Goos en Thea Middag golfen zelf al jaren en kregen de gelegenheid het oorspronkelijk agrarische terrein Herkulosche Esch onder handen te nemen. ‘Alles viel op zijn plek!’

De Golftuin wordt toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Op de baan met 9 par-3 holes en twee oefengreens, kunnen lessen worden genomen en er zijn diverse arrangementen beschikbaar. De baan ligt op diverse populaire fietsroutes en fietsers en wandelaars zijn ook van harte welkom op het terras.

Binnen enkele maanden zal ook de bijbehorende Orangerie geopend worden. Deze ruimte wordt ingezet als clubhuis, eveneens open voor passanten. Er komen vergaderfaciliteiten met daarbij een grote zaal voor 80 personen. Ook voor feesten en trainingen zal de Orangerie kunnen worden ingezet.

Kijk voor meer informatie op www.golftuinzwolle.nl.

18-05-2015

Golfnieuws voor Nederland