logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Henri-Chapelle neemt Maastricht International over


Nadat eerder dit jaar werd aangekondigd dat Ingmar Harthoorn de nieuwe exploitant van het failliet verklaarde Maastricht International Golf zou worden, lijkt het uiteindelijk de Belgische golfbaan Henri-Chapelle te zijn die de golfbaan in Limburg overneemt.

Ingmar Harthoorn bleek het ondanks alle inspanningen, niet de juiste financiering rond te krijgen voor de koop van de golfbaan in Maastricht en de bijbehorende verplichte bouw van een nieuw clubhuis.

Het management van het Belgische Henri-Chapelle, een golfbaan net over de Nederlandse grens, zou inmiddels tot een akkoord zijn gekomen met de eigenaar van de grond, Bouwinvest.
Maastricht International Golf wordt overgenomen door de golfbaan Henri Chapelle
Leden van GC Maastricht krijgen woensdagavond 21 december tijdens een bijzondere ledenvergadering meer informatie en kunnen dan kennismaken met de directie van Henri-Chapelle.

Op de website van Maastricht International Golf staat nog steeds een bericht van 21 november met de tekst:

Geachte lezer,

In verband met het uitgesproken faillissement is de golfbaan en het clubhuis gesloten.
Met vriendelijke groet,

Directie Golf Goed

Zoals het er nu naar uitziet zal hier gelukkig snel verandering in komen.

Links

Maastricht International Golf
Henri-Chapelle

20-12-2011

Golfnieuws voor Nederland