logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe kleuren voor Dutch Junior Open


De huisstijl van het Dutch Junior Open, voorheen Riverwoods Junior Open, is stevig opgefrist. De organisatie van het jeugdtoernooi wil hiermee onder andere benadrukken dat het een jeugdtoernooi voor jongens en meisjes uit binnen- en buitenland is.

Het Dutch Junior Open zal voor de 29ste keer op Golfclub Toxandria worden gespeeld van 18 tot en met 21 juli 2012. De internationale allure van het toernooi en de aantrekkingskracht voor jong golftalent blijft volgens een persbericht ongewijzigd, de huisstijl van het toernooi is flink aangepast.

Nieuw logo

Het nieuwe logo brengt volgens de organisatie tot uitdrukking hoe belangrijk het is dat het Dutch Junior Open een gemengd toernooi is dat zowel aan de nationale als internationale jeugd een podium biedt om de golfkrachten te meten en om meer bekendheid te krijgen.

De winnaars van 2011 zijn daar een goed voorbeeld van. De Engelse Lauren Taylor werd na haar overwinning in eigen land door de BBC verkozen tot 'Young sports personality of the year 2011'. Taylor mag bovendien in juni van dit jaar meespelen in het Deloitte Ladies Open op Golfclub Broekpolder.

Bij de heren won Robin Kind in een play-off van de Belg Thomas Pieters. Met de gewonnen wildcard mocht Kind meespelen in het KLM Open van 2011. Kind werd 25ste en was daarmee de beste amateur van het Nederlandse toernooi van de Europese Tour.

Sponsor- en naamswijziging

Na een jarenlange samenwerking met hoofdsponsor Riverwoods zijn de onderhandelingen voor een nieuwe hoofdsponsor van het toernooi volgens een persbericht in een afrondende fase. De nieuwe website van het Junior Open toont echter al aan dat PON CAT de nieuwe titelsponsor zal worden. Ook de titel van de website toont de naam PonCat Dutch Junior Open.

Inschrijving

Op 1 april 2012 zal de inschrijving voor de 2012 editie worden geopend. Meer nieuws via de website.

21-03-2012

Golfnieuws voor Nederland