logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Robinson officieel partner Oostenrijkse Golfbond


(1-10-2008)

De Oostenrijkse golfbond heeft een nieuwe partner gevonden in ROBINSON. De meervoudig onderscheiden golfbanen Quinta de Ria en Quinta da Cima van ROBINSON Club Quinta da Ria in Portugal, worden per februari 2009 officiële trainingsbanen van de golfbond.

“In februari 2009 zal de Oostenrijkse golfbond voor het eerst de golfbanen van Club Quinta da Ria in gebruik nemen om meerdere trainingen voor hobbyspelers te introduceren en de professionals op de juiste manier voor te bereiden op het toernooiseizoen”, vertelt Dieter Hoffmann, Directeur Golf van ROBINSON Club GmbH, enthousiast. “Wij zijn erg trots dat we de bond hebben kunnen overtuigen met ons schitterende golfbaanbod”.

Banen van Rocky Roquemore


ROBINSON Club Quinta da Ria ligt tussen twee van de beroemdste golfbanen van Portugal in het beschermde natuurgebied Ria Formosa aan de Algarve. Quinta da Ria en Quinta da Cima hebben beide 18-holes en liggen direct op het terrein van de ROBINSON Club. Beide golfbanen zijn ontworpen door de gerenommeerde Amerikaanse golfbaanarchitect Rocky Roquemore en bieden uitzicht over het natuurpark en de Atlantische Oceaan.

Robinson


ROBINSON biedt volledig verzorgde clubvakanties in meer dan twintig clubs op aantrekkelijke zon- en sneeuwbestemmingen in en rond Europa, die zich kenmerken door uitstraling, veel extra’s en een hoog kwaliteitsniveau. Het van oorsprong Duitse merk is marktleider in clubvakanties waar sportiviteit en gezondheid centraal staan. ROBINSON is onderdeel van TUI Nederland en boekbaar bij elk ANVR reisbureau.

Kent u de golfbanen Quinta da Ria en Quinta da Cima? Zo ja, laat dan op onze website weten wat u van de golfbanen vindt.
* Beoordeel Quinta da Ria.
* Beoordeel Quinta da Cima.


De Robinson-hotels in Portugal kunnen via Arke.nl geboekt worden.

01-10-2008