logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Culinaire Golfweek met Rolf Muntz en Cas Spijkers


v.l.n.r.: Eric Bakker (general manager Pin High Golftravel), Topkok Cas Spijkers, Rolf Muntz en Aad Ouborg van Princess.

Op woensdag 1 april vond de Princess Sportlunch plaats op Golfclub Amsterdam Old Course. Tijdens deze lunch met diverse topsporters en journalisten werd de Culinaire Golfweek door topkok Cas Spijkers en topgolfer Rolf Muntz geïntroduceerd. Deze Culinaire Golfweek, die wordt georganiseerd door Princess en Pin High Golftravel, vindt plaats op een van de mooiste golfbanen van Europa, Wildmoos Seefeld, waarbij wordt overnacht in Hotel Princess Bergfrieden in Tirol (Oostenrijk).De Culinaire Golfweek is een initiatief van Princess en kan worden geboekt bij Pin High Golftravel. Tijdens de Princess Sportlunch en de start van de culinaire golfweek werd ook de samenwerking tussen Princess en topgolfer Rolf Muntz gepresenteerd.

Het arrangement dat in Seefeld wordt aangeboden houdt in:
• 7 nachten in een 2-persoonskamer incl. ontbijt in hotel Princess Residenz Bergfrieden, een sfeervol in chaletstijl gebouwde villa met kamers en suites
• 3 diners met Masterchef Cas Spijkers
• 1 Princess Table Chef BBQ-avond
• lunchpakket voor de golfdagen
• 5 greenfees
• 1 dag golfles van de bekende tourspeler, topgolfer Rolf Muntz.
Deze speciale golfweek kan geboekt worden voor de periodes van 11 t/m 18 juli of van 18 t/m 27 juli 2009. De kosten zijn € 1.249 per persoon. De reis naar Tirol is voor eigen rekening. De afstand Utrecht-Seefeld is ongeveer 900 km.

Meer informatie op: PinHighGolftravel.nl.

02-04-2009