logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Uitbreiding golfaanbod in SalzburgerLand


De Oostenrijkse golfassociatie Golf Alpin gaat dit jaar twee golfbanen toevoegen in het Oostenrijkse SalzburgerLand. Het betreft Golfclub Waldhof en Golf & Country Club Gut Altentann. Deze laatstgenoemde is de eerste Europese golfbaan die ontworpen is door de wereldberoemde golfarchitect Jack Nicklaus. Hot totale aanbod van Golf Alpin golfbanen is hiermee uitgebreid tot 18.Het nieuwe golfseizoen in het SalzburgerLand wordt dit jaar ingeluid met de twee nieuwe Golf Alpin golfbanen. EÚn van de nieuwe golfbanen in hun aanbod is de 9-hole Golfclub Waldhof in Fuschl am See, waarbij spelers een waanzinnig uitzicht hebben over de Fuschlsee. Daarnaast wordt in Henndorf de 18-hole golfbaan Golf & Country Club Gut Altentann geopend. Deze golfbaan is de eerste golfbaan in Europa die ontworpen is door de wereldberoemde golfarchitect Jack Nicklaus. Deze Amerikaanse ex-golfer wordt gezien als de beste golfer aller tijden, maar richt zich nu volledig op het ontwerpen van golfbanen. Met de exclusieve Golf & Country Club Gut Altentann zet Golf Alpin het SalzburgerLand definitief als golfbestemming op de kaart.

Golfen & genieten


Met de Golf Alpin Card kan men bij de in totaal 27 golfclubs die zijn aangesloten bij de Golf Alpin club in zowel het SalzburgerLand als Tirol voordelig een greenfee aanschaffen. Er zijn twee mogelijkheden: een kaart met vijf of met drie greenfees. De speciale golfkaart is flexibel in te zetten en is geldig vanaf de aankoopdatum tot het einde van het opvolgende seizoen. Helemaal voordelig is het boeken van een all in pakket bij ÚÚn van de talrijke hotels die aangesloten zijn bij de Golf Alpine co÷peratie, waarbij zowel de hotelovernachtingen als de Golf Alpin Card inclusief is.

Golf Alpin


Met gezamenlijk zevenentwintig partners in de Oostenrijkse regio's Tirol en Salzburg, heeft de Golf Alpin co÷peratie veel te bieden aan degenen voor wie niet alleen een perfecte afslag maar ook een perfecte omgeving belangrijk is. Niet alleen voldoen de golfbanen van het SalzburgerLand aan de hoge kwaliteitseisen die de co÷peratie stelt, maar ook de diverse meren, bergtoppen, dalen en bossen staan garant voor een prachtige omgeving. In totaal vindt men in het SalzburgerLand en het Salzkammergut achttien Golf Alpin golfbanen die ieder afzonderlijk een klein juweel zijn.

Meer informatie over Golf Alpin: www.golf-alpin.at

Meer informatie over Golfclub Waldhof: www.golfclub.ebners-waldhof.at

Meer informatie over Golf & Country Club Altentann: www.gutaltentann.com


Alleen al de drivingrange van Golfclub Waldhof is een belevenis.

13-08-2009