logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Gratis golfclinic voor kinderen in de Alpen


Kinderen die komende zomer met hun ouders op vakantie gaan naar de Tiroler Zugspitz Arena, kunnen kennismaken met de golfsport. Wie wil, mag één keer gratis aan een proefles bij de professionele golfclub in het dal meedoen. En het wordt nog een leuk uitstapje voor de hele familie, want volwassenen krijgen dit jaar 10% korting op de greenfree.


Wie voor de gratis proefles en korting in aanmerking wil komen, hoeft alleen maar zijn of haar ‘gastenkaart’ (die iedereen automatisch bij de check-in in de accommodatie krijgt) te laten zien. Inschrijving kan één dag vantevoren bij het management van de Golfclub.

Ideaal voor kinderen


De omstandigheden van Golfclub Zugspitze in Ehrwald-Lermoos zijn ideaal voor kids: vlakke fairways op 1.000m hoogte met bijzonder uitzicht op de omliggende bergen. Tijdens de eerste proefles leren kinderen op een speelse manier afslaan en putten. Tussendoor kunnen zij hun hart ophalen aan de professionele moves van hun ouders of andere golfspelers. De gratis les wordt één keer per week verstrekt.
Kinderen die de slag te pakken hebben, kunnen een vervolgcursus boeken. Greenfee voor jeugd tot 18 jaar is € 15 p.p. Volwassenen betalen slechts € 30,60 per persoon voor 9-holes (normaal tarief € 34).een greenfee voor 18 holes kost € 54.

Golf Alpin Card


De golfbaan telt 9 holes. Liefhebbers die tijdens de vakantie op meerdere banen willen spelen, kunnen in een straal van ca. 100km van de Tiroler Zugspitz Arena nog 20 andere gerenommeerde banen proberen. Met de Golf Alpin Card (3 of 5 greenfees) kunnen alle aangesloten greens worden uitgeprobeerd. In totaal zijn 31 golfclubs in de provincies Tirol en Salzburgerland lid, Golfclub Zugspitze maakt ook deel uit van het netwerk.

Meer informatie: www.zugspitzarena.com.

Heb je al eens gespeeld op de golfclub Zugspitze? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar:
Golfclub Zugspitze


Meer informatie over golfbanen in de regio Tirol, waartoe de Zugspitze behoort, vind je op:
Golfreiswijzer-Tirol

03-03-2010