logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Samenwerking golfbanen Costa d'Oeste


Drie golfresorts in het westen van Portugal, te weten Praia d'El Rey, Bom Sucesso en Royal Obidos, zijn een samenwerking aangegaan voor het gemak van hun gasten. De drie resorts in de plaats Obidos, iets ten noorden van Lissabon, hebben besloten tot de samenwerking in de hoop hun gasten nog beter van dienst te kunnen zijn en om golfers makkelijker te laten genieten van alle drie de golfbanen.


Golfbaan Praia del Rey aan de Costa d'Oeste in het westen van Portugal.
Eén van de aanpassingen zal zijn dat gasten van de resorts hun reeds geboekte greenfee van resort A eenvoudig kunnen omwisselen voor een greenfee op resort B, zonder extra kosten. Tussen de drie resorts, die op slechts enkele minuten van elkaar verwijderd liggen, zal eveneens een gratis shuttle rijden voor golfers. U kunt hierdoor na afloop van uw ronde gewoon heerlijk genieten van een hapje en de nodige drankjes zonder u druk te hoeven maken over uw terugreis naar het andere resort.

De drie resorts op een rijtje

Het 5-sterren Praia d'El Rey Marriott Golf & Beach Resort in Obidos heeft zonder twijfel de bekendste golfbaan van de drie resorts. De uniek aan de kust gelegen par-73 championship parkland-meets-links course van Praia d'El Rey staat hoog in de ranglijsten van mooiste golfbanen ter wereld. De architect is de Amerikaanse Cabell B. Robinson.

Design Resort, Leisure & Golf Bom Sucesso heeft een par-72 championship course, ontworpen door Donald Steel. De parklandbaan geeft mooie uitzichten over de omgeving en over het resort met de bijzondere architectuur. Zo zijn de daken van de huisjes begroeid, zodat deze fraai integreren in het landschap. Een Hilton hotel met 120 kamers zit nog in planning.

Royal Obidos Spa & Golf Resort huist de laatste door Seve Ballesteros ontworpen golfbaan. De pas in januari 2012 geopende 18-holes parklandbaan is van alle gemakken en faciliteiten voorzien. In 'Legend Restaurant & Bar' aan de golfbaan is een volledige wand gewijd aan de golflegende Ballesteros. Net als bij de golfbanen van de andere resorts heeft u vanuit deze golfbaan fraaie uitzichten over de Atlantische Oceaan en de lagune van Obidos.

Het gebied waarin de resorts liggen, Costa d’Oeste, is populair bij golfers. Wij schreven er al eens over. Kijk op Golfreiswijzer.nl.

Heeft u al eens gespeeld op de golfbanen in dit gebied? Geef dan een review. Ga naar: golfreiswijzer.nl.

24-06-2012