logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golftime Open in Algarve


Golftime organiseert in november 2014 de eerste editie van het Golftime Open 2014 op de golfbanen van Gramacho, Vale da Pinta en Silves aan de Algarve in Zuid-Portugal. Voor de deelnemers is een uitgebreid Golftime Open-pakket samengesteld.

Het toernooi bestaat uit 3 wedstrijddagen die op drie verschillende golfbanen in de Algarve worden gespeeld: Gramacho, Vale da Pinta en Silves. Het toernooi wordt gespeeld in twee handicapcategorieën en op basis van Stableford. De wedstrijddagen zijn van 6 t/m 8 november. Deelnemers verblijven van 5 november tot 9 november (4 nachten) in het charmante Pestana Hotel Dom João II. Het 4-sterren hotel ligt direct aan het strand van Alvor en ligt op loopafstand van het gezellige centrum.
Golfbaan Gramacho van de Pestana Group

De golfbanen

Quinta do Gramacho is een van de twee golfbanen op het Pestana Golf Resort. Het is een gevarieerde, eerlijke baan, ontworpen door Ronald Fream en Nick Price. Strategisch spel is key op deze 18-holes golfbaan die 27 greens en meerdere afslagplaatsen per hole heeft.

Vale da Pinta is de ander golfbaan van het Pestana Golf Resort. Deze baan uit 1992 staat bekend om de zeer fraaie en goede lay-out met prachtige natuur en oude olijfbomen. De door Ronald Fream ontworpen baan was acht keer op rij host van de European Senior Tour Qualifying Final.

Silves ligt aan de voet van de berg Monchique en biedt prachtige uitzichten over dit landelijke deel van de Algarve met palm- en olijfbomen. De baan is uitdagend voor elk niveau en heeft snelle, goed beschermde greens.

Het Golftime Open-pakket

Het Golftime Open-pakket bestaat uit:
- 4 nachten logies/ontbijt op basis van een 2-pk;
- 3 wedstrijdronden van 18 holes (Gramacho/Vale da Pinta/ Silves);
- welkomstdiner op woensdagavond incl. drankjes;
- Prize Giving-diner op zaterdagavond incl. drankjes;
- 5 dagen autohuur.

Aanmelden en meer info

Kijk voor alle details van dit toernooi op www.golftime.nl.

30-07-2014