logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen in de Algarve


In herfst en winter is de Algarve een ideale bestemming voor een golfvakantie. In de vorige nieuwsbrief besteedden we uitgebreid aandacht aan Victoria Golf Course. Maar er zijn meer mogelijkheden in de Algarve.

Het klimaat is mild, er liggen meer dan dertig golfbanen en de accommodaties zijn er prachtig. Geen wonder dat de Algarve een populairste golfbestemming in Europa is. Dit deel van Portugal is bij uitstek geschikt voor een korte of een lange golfvakantie en het is dan ook niet zo gek dat de vraag naar starttijden dit jaar weer groot is. Het advies van golfreisspecialist Golftime is dan ook om op tijd te boeken. Dan bent u verzekerd van de best mogelijke starttijden voor een onbezorgde golfvakantie.Pine Cliffs Hotel

De reis zou bijvoorbeeld kunnen gaan naar het Pine Cliffs Hotel direct gelegen aan de schitterende Pine Cliffs Golf Course met zijn spectaculaire par-3 zesde hole, waar u over een klif moet slaan. Boeken voor 1 november levert een aantrekkelijk korting op.

Morgado

Of logeer een week in het viersterren en 103 kamers tellende Morgado Golf Hotel en geniet van 5 dagen unlimited golf op de banen van Morgado Golf Course, deAlamos Golf Course of de Salgados Golf Course. 'Vroegboekers' krijgen ook hier een substantiële korting.

Tivoli Marina

Een derde optie is het Hotel Tivoli Marina Portimao. Geniet zeven dagen lang van dit heerlijke hotel met uitzicht op zee en de jachthaven van Portimão en speel vijf rondes golf op de banen van Morgado Golf Course, deAlamos Golf Course of de salgados_golf.html.

Voor een advies of een reisvoorstel op maat kunt u contact opnemen met uw persoonlijke reisadviseur via 033-4627200 of info@golftime.nl.


Heeft u al eens gespeeld op de golfbanen in de Algarve? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

20-10-2017