logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen op de Azoren


De Azoren zijn adembenemend mooi. Deze archipel van negen vulkanische eilandjes in de Atlantische oceaan wordt qua natuurschoon wel vergeleken met Schotland, Ierland en Nieuw-Zeeland en zijn populair bij natuurliefhebbers en wandelaars. Maar wie genoeg heeft van de traditionele golfbestemmingen, kan daar als golfer ook zijn hart ophalen.

Op het eilandje Sao Miguel liggen namelijk twee schitterende en uitdagende banen. De in 1996 geopende Batalha Golf Club telt 27 holes, is aangelegd op vulkanische grond en biedt prachtige panorama's over de Atlantische oceaan en dorpjes aan de kunst.
De Batalha Golf Course heeft 27 uitdagende holes met soms schitterende uitzichten

Deze baan is al meerdere malen gastheer geweest van de European Senior Tour.
De eerste negen holes van de 18 holes tellende Furnas Golf Course zijn al in 1936 aangelegd en liggen midden in de prachtige natuur dicht bij het bekende Furnas meer en het plaatsje Furnas met zijn warmwaterbronnen.

Terceira

Terceira is het dichtstbevolkte eiland van de Azoren en ook daar is een 18 holes golfbaan te vinden: De Terceira Golf Course. Spelen op deze baan is een verleging van uw golfvakantie zeker waard.

3D Golfvakanties

Touroperator 3D Golfvakanties heeft diverse arrangementen naar de Azoren. Zo kost een week verblijf in het viersterren hotel Royal Garden (logies en ontbijt) inclusief vlucht, huurauto (cat. B) en vier greenfees op Batalha en Furnas vanaf 915 euro per persoon. Voor verblijf in het Santa Barbara Eco Resort onder dezelfde condities betaalt u 1.125 euro per persoon. Er zijn uiteraard ook andere arrangementen (bijvoorbeeld vierdaagse reis) mogelijk.

Eco Resort

Link:
Batalha Golf Club
Furnas Golf Course
Terceira Golf Course
3D Golfvakanties

Laat een review achter

Heeft u al eens gegolfd op de Azoren? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

16-12-2017