logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

West Cliffs parel in Portugal


Slechts een uur rijden ten noorden van Lissabon aan de schitterende 'Zilveren Kust' ligt een nieuwe golfbaan, die de golfwereld stormenderhand heeft ingenomen: West Cliffs. De baan, die door World Golf Awards is uitgeroepen tot 's werelds beste nieuwe golfcourse, ligt bijna naast een andere Europese topbaan: Praia D'El Rey.

De West Cliffs is pas sinds zomer vorig jaar open en heeft alleen maar lovende kritieken gekregen. Dat geldt ook voor de baan van Praia D'El Rey, maar die wordt al veel langer de hemel in geprezen.
Wat is er nu mooier om in de lente deze beide banen te spelen en te verblijven in het vijfsterren Praia D'El Rey Marriot Golf & Beach Resort. Dit voor een prijs vanaf 410 euro per persoon (tweepersoonskamer, vier nachten met ontbijt, drie greenfees en transfer naar West Cliffs).

West Cliffs is uitgeroepen tot ’s werelds beste nieuwe baan door World Golf Awards.<br />
Praia D'El Rey behoort al vele jaren tot de topbanen in Europa.<br />

Cynthia Dey

De West Cliffs is de eerste Cynthia Dey golfbaan (nicht van Pete Dey) van Portugal. De linksbaan is aangelegd in een 200 hectare groot natuurlijk landschap met glooiende zandduinen met op elke hole uitzicht over de Atlantische oceaan. Hij wordt nu al getipt om binnenkort tot Portugals nr. 1 golfbaan uitgeroepen te worden.

Praia D'El Rey

Niet ver van West Cliffs ligt de in 1997 door Cabell Robinson ontworpen Praia D'El Rey baan, die deels door pijnboombossen en duinen meandert. Ook hier prachtige vergezichten op de Atlantische oceaan en in de verte de Berlengas eilanden.
Het plaatsje Prai D'El Rey zelf is ook voorzien van allerlei sport- en ontspanningsfaciliteiten, zoals een tennisacademie, luxe spa en health club, watersport en vijf restaurants die verse en authentieke Portugese gerechten serveren.


West Cliffs
Praia D'El Rey
Marriot Golf & Beach Resort

04-04-2018