logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Estoril Internationale Golf Week 2008


De regio Estoril staat van 23 t/m 30 november 2008 in het teken van de 15e editie van de internationale golfweek. Deze week is inmiddels legendarisch in de golfwereld. Voor dit toernooi komen meer dan 150 amateurgolfers uit diverse landen bijeen. Er wordt gespeeld op verschillende golfbanen. Iedereen kan deelnemen op voorwaarde dat ze een bepaalde handicap hebben.

Verspreid over de dagen vindt op vijf verschillende golfbanen het toernooi plaats. De optelsom van de vier beste scores is de uiteindelijke uitslag. Tijdens een officiële ceremonie zal de prijsuitreiking plaatsvinden, gevolgd door een diner in het Hotel Cascais Miragem.

Goede reputatie


De locatie van het toernooi draagt bij aan een goede sfeer. De regio Estoril, ten westen van Lissabon, heeft vele kleine traditionele dorpen en een diverse architectuur zoals de paleizen in de historische stad Sintra. Naast variatie van cultuur heeft Estoril een goede reputatie op het gebied van sport, in het bijzonder golf, door de uitgebreide faciliteiten. De golfbanen zijn ontworpen door toonaangevende architecten en hebben goede hotels en infrastructuur.
Meer informatie over de regio Estoril: www.visiteEstoril.com. Voor een programma, voorwaarden van deelname en een impressie van het toernooi van afgelopen jaar, kijk op www.estorilsintragolf.net.

11-08-2008