logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Pracht, praal en paradijs bij Bella Vakanza


(17-8-2008)

Nederland is een nieuwe reisorganisatie rijker. Online touroperator Bella Vakanza start met het aanbieden van zeer exclusieve accommodaties in zon- en winterbestemmingen in Europa. Maar ook golfliefhebbers kunnen binnen het aanbod hun slag slaan. Bella Vakanza heeft voor de golfer interessante verblijven in de Algarve en op Mallorca.

Weer een touroperator erbij, zal menige vakantieganger denken. Er zijn er al zo veel en je vraagt je soms af of die touroperators nog wat nieuws te bieden hebben. Volgens Bella Vakanza directeur, Koen Everink, is de markt voor goedkope bulkvakanties naar zonbestemmingen inderdaad verzadigd. “Wij richten ons echter”, vertelt hij “op een hoger segment. Consumenten die luxe, weelde en comfort op prijs stellen,. Omdat wij deze luxe vakanties niet via reisbureaus verkopen maar alleen online of telefonisch kunnen wij de sjieke accommodaties voor een lagere prijs aanbieden.”

Butler en nanny ook te boeken


Bella Vakanza biedt exclusieve villa’s en hotels aan in Kreta, Algarve, Mallorca en Costa del Sol. De kersverse touroperator heeft luxe hotels op zonnige bestemmingen en chalets in mondaine skioorden in Frankrijk en Oostenrijk voor wintersportliefhebbers. Alle geboden vakantieverblijven zijn van vier, vijf of vijfsterren Deluxe niveau. Volgens Everink komt de kwaliteit op de eerste plaats. Het aantal bestemmingen en accommodaties wordt geleidelijk uitgebreid. De prijzen voor de zomerbestemmingen zijn inclusief accommodatie, chartervlucht en privé transfer. Optioneel kunnen extra services geboekt worden als butler, nanny, autohuur, een lijndienstvlucht of bijvoorbeeld een privé jet.

Golfliefhebbers


Parque da Floresta Ook golfliefhebbers kunnen binnen het aanbod hun slag slaan: het Parque da Floresta en Monta de Quinta Club in de Algarve zijn droombestemmingen voor golfers: het eerste villapark grenst aan het prachtige Costa Vicentina natuurreservaat in de heuvels van de Algarve en is direct gelegen aan de gelijknamige 18-holes golfbaan. Het andere complex is groter van opzet en ligt ongeveer 300 meter van de golfbaan. Beide resorts liggen 3km van het strand. Andere top hotels in de nabijheid van golfbanen zijn Reco de Marina en Castillo Hotel Son Vida op Mallorca en Villa Vita Parc en Quinta do Lago in de Algarve. Overigens zijn de arrangementen die Bella Vakanza rondom golfbanen aanbiedt exclusief greenfee’s.

Prijsverschillen


Natuurlijk hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de arrangementen die deze nieuwe touroperator aanbiedt. Dat kan ook niet anders als je kijkt naar de exclusieve accommodaties die in het pakket zijn opgenomen.
Wij hebben even een klein testje gedaan met een andere aanbieder van exclusieve vakanties. Daaruit blijkt inderdaad dat Bella Vakanza concurrerend is. Soms is het verschil enkele tientjes. Soms ligt het prijsverschil aanzienlijk hoger.

Algemene informatie


Op de website van Bella Vakanza worden alle accommodatie uitgebreid beschreven alsmede de verschillende type kamers, de aanwezige faciliteiten, ligging, locatie op een Google kaart, afstand tot strand, foto’s en prijzen. Onder de button Prijzen ziet men een overzicht van de keuze uit de reisduur en vertrekdata.
De touroperator is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Geschillencommissie Reizen (SGR), het Calamiteitenfonds en de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen. Bella Vakanza is onderdeel van de Sundio Group met onder meer de reismerken Jiba, Sunweb Vakanties, Eliza was here en Marysol.

Meer informatie is te vinden op: www.bellavakanza.nl

17-08-2008