logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen Portugal goedkoper met Go4Golfonline


ADVERTORIAL


Steeds meer golfers boeken zelfstandig via internet hun golfreis, dat is makkelijk en ogenschijnlijk lucratief. Voor diegenen die Portugal als bestemming kiezen is er nu een attractieve mogelijkheid bijgekomen: Go4Golfonline.nl

Veel golfers boeken bij een reisorganisatie een complete golfreis, inclusief greenfees, starttijden, accommodatie, autohuur en vlucht. Aangezien steeds meer golfers zelfstandig hun reis willen samenstellen komt Go4Golfonline.nl met een uniek concept. De golfer kan zelf zijn reis via internet samenstellen en op die onderdelen waarop hij assistentie nodig heeft, de diensten van
Go4golfonline inroepen.
Op de website van Go4Golfonline kunnen bezoekers zelf hun golfproduct samenstellen. Een volledige golfreis met vlucht, hotel en greenfee's is mogelijk, maar ook kunnen golfers afzonderlijke producten boeken, Een vlucht, of alleen greenfee's.

Vernieuwende opzet


Zo kan men zelf de vliegreis boeken, maar Go4Golfonline kan het ook doen. Hetzelfde geldt voor het hotel of de golfbaan. Op de website Go4golfonline.nl staat een groot en overzichtelijk aanbod van accommodaties en golfbanen. Alle tarieven staan overzichtelijk op de website. Om een keuze te kunnen maken kan men via een directe link de website van de baan en accommodatie bekijken. Go4Golfonline kan verder ook de autohuur regelen. Na een keuze te hebben gemaakt, checkt Go4golfonline in korte tijd of de gewenste segmenten beschikbaar zijn en regelt alles.

Aanbod


Go4Golfonline biedt in Portugal een keuze uit ruim honderd accommodaties met de bijbehorende golfbanen. Naast alle banen in de Algarve en bij Lissabon wordt Madeira ook aangeboden. Door speciale prijsafspraken in alle segmenten is Go4golfonline in staat uiterst aantrekkelijke tarieven aan te bieden. Daarnaast beschikken de medewerkers over jarenlange ervaring in de reisbranche, hetgeen voor de klant vertaald wordt in niet alleen een prijsvoordeel, maar ook een kwaliteitsvoordeel.Golfbaan Praia del Rei in Costa D'Oeste, is een van de golfbanen die Go4Golfonline.nl voor een anatrekkelijke prijs in haar programma heeft opgenomen. Deze Portugese golfbaan ligt aan de kust ten noorden van Lissabon en heeft meerdere linksachtige-holes.

Persoonlijke begeleiding


Al staat alle informatie op de website dat betekent niet dat er geen begeleiding is. Integendeel, Go4Golfonline kent een zeer persoonlijke begeleiding.
De klant kan direct contact opnemen via e-mail of telefoon. Bij deze laatste mogelijkheid krijgt men geen callcenter aan de lijn, maar heeft men een directe verbinding met een medewerker voor een goed advies.
Bij aankomst ter plaatse wordt men welkom geheten door een host(ess) die de klant begeleidt naar de autoverhuur of de transfer naar het hotel. Tevens ontvangt men de laatste informatie.
Bij calamiteiten kan men altijd via een noodnummer de host(ess) bereiken.

Go4Golfonline is altijd goedkoper


Door via Go4Golfonline te boeken is men altijd goedkoper uit, of het nu gaat om de losse onderdelen of het hele reispakket. Bij elke boeking profiteert de klant van de enorme kortingen die Go4Golfonline heeft bedongen. Hierdoor en door de lage kostenstructuur kunnen deze kortingen wel oplopen tot 50%. Door te boeken bij Go4golfonline is het boeken van een reis gemakkelijker en is men minder tijd kwijt.
Voor groepsreizen vanaf 8 personen heeft Go4Golfonline extra kortingen.
Voor groepen of bedrijven kan er gebruik worden gemaakt van speciale begeleiding en organisatie.

INFORMATIE EN CONTACT
Internet: Go4golfonline.nl

E-mail: info@go4golfonline.nl

Telefoonnummer: 0623445277

Logo Nederlandse golftouroperator Go4Golfonline (Go for golf online)

09-10-2008