logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen voor KiKa in Portugal


Samen met KiKa organiseert A2B Incentives in april volgend jaar een exclusief golftoernooi in de Portugese Algarve met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij.


Het Kika golftoernooi vindt plaats van 14 tot 17 april 2010 in het Dona Filipa Hotel & San Lorenzo Golf Resort en is een initiatief van Lorraine Connaughton, directeur van A2B Incentives. Zij heeft de Stichting Kika altijd gesteund. “Dit is echter het eerste golftoernooi voor Kika dat buiten Nederland wordt georganiseerd en ik hoop dat we zo’n € 60.000 voor de stichting kunnen ophalen”, aldus Connaughton. “In totaal hebben we veertig plaatsen beschikbaar en na een eerste mailing hebben we al twintig toezeggingen.”

Nog plaatsen vrij


Het meerdaagse evenement zal bijgewoond worden door een bekende KiKa ambassadeur.
Tot de genodigden van dit exclusieve toernooi behoren bedrijven als ABN Amro, Canon en LG Electronics. Er zijn nog plaatsen vrij en geïnteresseerden kunnen contact opnemen met A2B Incentives.
De kosten voor deelname zijn € 1.500 per persoon. Dat is incl. vlucht, transfers van en naar luchthaven en van hotel naar golfbaan, hotel op basis single room, maaltijden en drankjes en greenfees. De prijs per team (4 personen) is € 5.500,-

Minder pijn en strijd


Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Een van de ambassadeurs van de stichting is de voormalig zwemster Inge de Bruijn. Het geld dat de stichting binnenhaalt, wordt besteed aan onderzoek waarmee deze kankercentra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Met als streven minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.


Meer informatie kunt u krijgen bij A2B Incentives.
lorraine@a2b-incentives.com

16-11-2009