logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Win een reis naar Portugal


Een ontdekkingsreis in Portugal en overnachten in unieke en schitterend gelegen Pousadas. Wie wil dat nu niet?
Zo’n reis is nu te winnen als u meedoet aan de prijsvraag ‘Portugal Vakantiebeurs’ die op de website van www.visitportugal.com is te vinden.

Visit Portugal heeft een prijsvraag uitgeschreven waarbij de winnaar een ontdekkingsreis kan winnen naar Portugal. De prijs is inclusief 2 vliegtickets, 5 nachten verblijf in een Pousada op basis van B&B en 6 dagen autohuur.
Pousada’s zijn hotels die veelal gesitueerd zijn in voormalige kastelen, kloosters, forten of paleizen. Zij bieden het comfort van een 5-sterren hotel en zijn veelal schitterend gelegen midden in de natuur of op historische plekken.

De reis is te winnen als u vóór 23 januari 2011 mee doet aan de prijsvraag ‘Portugal Vakantiebeurs’.
Ga naar de website www.visitportugal.com. Onder de kop “Nieuwtjes” vindt u de kop “Prijsvraag Portugal Vakantiebeurs”.
Beantwoord de vragen en meldt u aan op www.facebook.com/visitportugal voor het laatste nieuws over Portugal. U dingt dan direct mee voor deze prijs.
Een ontdekkingsreis in Portugal en overnachten in unieke en schitterend gelegen Pousadas. Wie wil dat nu niet? Zo’n reis is nu te winnen als u meedoet aan de prijsvraag ‘Portugal Vakantiebeurs’ die op de Nederlandse website van www.visitportugal.com is te vinden.<br />

03-01-2011