logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

LoyalTee Wintertour spelers winnen luxe golfreis Portugal


eerste prijs winnaars van de LoyalTee wintertour winnen een luxe golfreis naar Portugal die beschikbaar is gesteld door 3D Golfvakanties

Na acht voorrondes over alle BurgGolf banen is in het weekend van 12 en 13 februari de Lisboa LoyalTee Winter Tour finale gespeeld. In totaal wisten vijfentwintig deelnemers zich te plaatsten voor deze finale. Tijdens deze winterspecial waren er allerlei prijzen te winnen. In de finale was ook een door 3D Golfvakanties aangeboden geheel verzorgde golfreis naar Portugal voor 2 personen te winnen.

De LoyalTee Tour is de golfcompetitie voor de vrije golfer van Nederland. Op 30 oktober is de “Tee Off” van de Lisboa LoyalTee Winter Tour,. Er worden acht wedstrijden gespeeld op de verschillende BurgGolf banen.
Afgelopen zaterdag op BurgGolf Purmerend was de finale waarin als hoofdprijs voor de nummers 1 de 2 handicapcategorieën een golfvakantie naar Lisboa werd weggegeven.

Na een spannende wedstrijd is de uitslag:
Cat 2: Handicap 18,1 tot 36 & GVB
1) Dhr M. Buis 37 pnt.
2) Mw. M.T. Lubbers 31 pnt.

Cat 1: Handicap 0 tot 18,0
1) Dhr. Otto. Hubregtse netto 72 slagen
2) Dhr. Kees van Rinsum netto 75 slagen

Neary: Dhr. Elmar Deuss
L.D. Dames: Mw. Ina Morsink
L.D. Heren: Dhr. O. Ras
De Lisboa LoyalTee Winter Tour is toegankelijk voor iedereen. Er werd gespeeld in twee handicapcategorieën, te weten 0-20,0 en 20,1–36,0, waarbij er volledige handicapverrekening plaatsvindt.

Naast een wedstrijd was de Lisboa LoyalTee Winter Tour vooral ook heel gezellig. Elke wedstrijd werd door de LoyalTee Tour wedstrijdcommissie begeleidt.
Volgend seizoen komt er vast weer een Lisboa LoyalTee Winter Tour. Maar het is ook mogelijk aan de zomer editie van de LoyalTee Tour mee te doen. De zomer editie begint op 20 maart op de BurgGolf golfbaan van Purmerend met een grote Kick Off,.U kunt daaraan meedoen als u lid bent van BurgGolf LoyalTee Bent u dat nog niet, dan kunt u dat nu gratis worden via nieuw en vervolgens u via nieuw opgeven.

15-02-2011