logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Ronald Koeman lanceert nieuw bedrijf op Second Home International


De voormalige topvoetballer en trainer Ronald Koeman is mede-initiatiefnemer van een onderneming op het gebied van tweede huizen in de Algarve, Portugal: www.propdate.com/news. Dit bedrijf wordt van vrijdag 18 t/m 20 zondag maart gelanceerd op het vaste land van Europa tijdens de beurs Second Home International in de Jaarbeurs in Utrecht.

Zondag 20 maart is Koeman (‘het Kanon’) persoonlijk aanwezig om zijn nieuwe business toe te lichten en te promoten.

Schud ‘Het Kanon’ Ronald Koeman de hand tijdens een exclusieve signeersessie op 20 maart om 11.30 en 14.30 uur. Naast een ontmoeting met deze voormalige topvoetballer en trainer maakt u kans op een reis voor 2 personen naar de Algarve, waar u een partijtje golf speelt op de Ocean Golf Course met Ronald en zijn compagnon Mike Bosman (eigenaar Propdate.com).

Hoe maakt u kans?

Vul op de beurs een actiekaart in die u inlevert bij stand A068, waar u op zaterdag 19 en zondag 20 maart geïnformeerd wordt over de innovatieve matchmaking portal Propdate.com. Ronald Koeman zal na de signeersessies op zondag 20 maart de winnaar van de reis bekend maken.

Uw verblijf in de Algarve

Na een partijtje golf op de Ocean Golf Course, kunt u zich ontspannen in het prestigieuze 5 sterren resort in Val do Lobo in de Algarve. U heeft alle tijd om van de mooie Algarve te genieten!

Over Propdate.com


Propdate.com is de eerste regionaal (Algarve) gerichte real estate matchmaking portal, die vraag en aanbod op een slimme, makkelijke en commissievrije basis samenbrengt. Bereik de deal, of beter gezegd 'prop date'!

Informatie op: www.propdate.com/news.

Informatie over Second Home is te vinden op: www.secondhome.nl

16-03-2011