logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Castro Marim Golfe & Country Club wordt LoyalTee Partner BurgGolf


BurgGolf & de LoyalTee Club hebben per 15 juni een nieuwe partner in de Algarve; Castro Marim Golfe & Country Club. Deze 27-holes golfbaan is ontworpen door de Engelse golfarchitect Terry Murra in opdracht van eigenaar Willem van Kooten en staat onder de Nederlandse golfers erg goed aangeschreven. LoyalTee leden kunnen straks met een korting van 40% of meer op deze golfbaan spelen.

BurgGolf & de LoyalTee Club hebben per 15 juni een nieuwe partner in de Algarve; Castro Marim Golfe & Country Club. Deze 27-holes golfbaan is ontworpen door de Engelse golfarchitect Terry Murra in opdracht van eigenaar Willem van Kooten en staat onder de Nederlandse golfers erg goed aangeschreven. LoyalTee leden kunnen straks met een korting van 40% of meer op deze golfbaan spelen “Volgens het boek '1001 golf holes you must play before you die' geschreven door Jeff Barr behoort Castro Marim tot één van ’s werelds beste golfbanen. ‘The hole that must be played’ betreft de 4e hole van de Guadiana Course – een uitdagende par 5 hole.
De golfbaan heeft prachtige, verhoogde greens, hellende fairways, spectaculaire hoogteverschillen, geonduleerde greens en diverse waterpartijen en is een uitdaging voor zowel de beginnende als de ervaren golfspeler. Vanuit het sfeervolle clubhuis heeft u een spectaculair uitzicht over het Sapal natuurreservaat, de Atlantische Oceaan, de bergen en de Guadiana rivier”, aldus een van de vele reviews die op Golfreiswijzer te lezen is.
Dat BurgGolf een samenwerking is aangegaan met de club is dan ook zeer goed nieuws. Nederlandse golfers die LoyalTeelid zijn krijgen de kans om deze schitterende baan met flinke korting te spelen. Die korting kan oplopen tot 40% en meer.

Castro Marim Golf Challenge


Naast dit voordeel op de greenfee is er ook de “Castro Marim Golf Challenge”. Een uniek golfconcept in Nederland omdat alle golfers van Nederland via een website zelf kunnen beslissen over de datum, locatie en prijs van de 6 wedstrijden die gespeeld gaan worden. De hoofdprijs is een fantastische reis inclusief overnachtingen, golfen, huurauto en vlucht naar het resort.
Voor meer informatie over de Golf Challenge en het partnership kunt u kijken op de website www.burggolf.nl/castromarim


LoyalTee Club & BurgGolf


Door dit samenwerkingsverband groeit het internationale karakter van BurgGolf en de LoyalTee Club. De leden kunnen op meer dan 100 verschillende golfbanen in 12 landen golfen tegen de beste tarieven en privileges. Kijk op www.loyalteeclub.com/degolfbanen voor een overzicht.

Heeft u zelf Castro Marim Golfe & Country Club al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

14-06-2011