logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen voor het goede doel in Portugal


Samen met Stichting DaDa organiseert A2B Incentives van 5 tot 8 oktober het eerste DaDa International Golf Tournament in Portugal. Dit exclusieve toernooi heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor deze stichting die zich inzet voor een betere zorg voor kinderen in ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland. Door net als vele andere prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven deel te nemen aan het DaDa International Golf Tournament kan men genieten van een prachtig netwerk-event waarbij de opbrengsten ten goede komen aan projecten die niet vanuit de normale middelen van het ziekenhuis of de gezondheidszorg gefinancierd kunnen worden.Het DaDa International Golf Tournament vindt plaats van 5 tot 8 oktober 2011 in het Sheraton Algarve Resort in Portugal. Het toernooi is een initiatief van Lorraine Connaughton, directeur van A2B Incentives en zakenmannen Pim Blokland (Feyenoord investeerder) en Willem van Meurs (bestuurslid Stichting DaDa). Nadat Lorraine en haar team vorig jaar al op zeer succesvolle wijze een liefdadigheidstoernooi in het buitenland organiseerden heeft ze besloten ook dit jaar haar vakmanschap weer in te zetten voor een doel dat ze een warm hart toe draagt.
“De mensen achter Stichting DaDa ken ik al enkele jaren als zeer gewaardeerde zakenrelaties. Wat ik mooi vind aan hun werk is dat de medische instellingen zelf aan kunnen geven waar behoeft aan is. En ik hoop dat we heel veel geld ophalen zodat we vele projecten kunnen realiseren die
een lach op het gezicht zullen toveren bij de kinderen die dat zo hard nodig hebben ”, aldus Connaughton. “In totaal hebben we zo’n 80 plaatsen beschikbaar, waarvan er reeds een flink aantal zijn vervuld.”

Het meerdaagse evenement zal worden bijgewoond door prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven en door de bekende golf pro John Woof (Sport 1) die zorgt voor de nodige tips & tricks. De kosten voor deelname zijn € 1.950,- per persoon en € 7.500,- per team van vier. Dat is inclusief vlucht, transfers, 3 hotelovernachtingen op basis van een eenpersoonskamer, 2 keer lunch, diners (waarvan 1 galadiner) en 3 greenfees.
Om nog meer geld in te zamelen voor het goede doel zijn er ook nog diverse sponsormogelijkheden. Want hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket niet voldoende. Er zijn veel zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben. Daar zet Stichting Dada zich voor in. En door de deelnemers in Portugal van een fantastisch verblijf te laten genieten hopen we de kinderen in Nederland een beter verblijf te kunnen geven.

Meer informatie over het toernooi is te vinden op: www.a2b-incentives.com
Meer informatie over Stichting DaDa vindt u op: www.stichting-dada.nl

05-07-2011