logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Daan de Bruin en Elmar Deuss winnen Algarve LoyalTee Tour


Daan de Bruin wint de Algarve LoyalTee Tour Finale in de eerste categorie. Met 1 boven de baan is hij de terechte winnaar van de grootste golfcompetitie voor vrije golfers in Nederland. In categorie 2 was Elmar Deuss de sterkste deelnemer met maar liefst 42 punten.

Na ruim 36 wedstrijden met meer dan 650 deelnemers streden zaterdag 15 oktober de beste spelers van de Algarve LoyalTee Tour 2011 om de hoofdprijs, een geheel verzorgd, golfarrangement in de Portugese Algarve gesponsord door 3D Golfvakanties. De winst ging naar Daan de Bruin in de eerste categorie en Elmar Deuss ging met de hoofdprijs naar huis in de tweede categorie. Beide golfers kunnen naar Portugal afreizen. De nummers twee in beide categorieën wonnen een 36 holes golfarrangement op BurgGolf Purmerend en de nummers drie kregen een cobra golfset inclusief tas.
Winnaars en nummers 2 en 3 van de Algarve LoyalTee tour 2011.

AA Saint Omer

Aanstaande 30 oktober start de wintereditie: AA Saint Omer LoyalTee WinterTour 2011-2012. Met 14 wedstrijden, gespeeld in 2 categorieën, door heel Nederland. Ook dan zijn er weer prijzen te winnen. Inschrijven kan online: www.loyalteeclub.com/LoyalTeeWinterTour

De LoyalTee Club

De LoyalTee Club is de laatste jaren gegroeid naar een club met meer dan 30.000 leden. Met, sinds 2010, meer dan 10.000 handicap registranten. Deze groei betekent ook dat de LoyalTee Tour steeds vaker bezocht blijft worden door een brede groep golfers. Heren en dames, van 15 tot 80 en van handicap 1 tot GVB.
Algemene informatie over LoyalTee Club is te vinden op: www.loyalteeclub.com
Informatie over de 3D golfvakanties op: 3D Golfvakanties

18-10-2011