logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Arkefly nu ook naar Thailand


Arkefly heeft aangekondigd in 2012 het aantal vluchten naar Turkije en Thailand uit te breiden. Voor golfers interessant omdat dit interessante golfbestemmingen zijn. Ook nieuwe bestemmingen in Griekenland, Kroatië en Italië zijn onderdeel van de uitbreiding van het Arkefly-netwerk.

Vanaf 25 april 2012 vliegt Arkefly drie keer per week naar het Turkse Antalya vanaf Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport als combinatievlucht. De airline speelt hiermee in op de wens van veel vakantiegangers om vanuit de eigen regio naar hun vakantiebestemming te kunnen vliegen in plaats vanaf het grote en drukke Schiphol. Dit betekent voor de reizigers minder files, minder stress en goedkoper parkeren.

Arkefly

Thailand

Vanaf 7 juni 2012 vliegt de eigen airline van TUI het hele jaar door op woensdag en zaterdag naar Bangkok en Phuket. Er wordt vanaf Schiphol gevlogen met een Boeing 767, waarmee ArkeFly wekelijks 550 stoelen naar Thailand beschikbaar heeft. Het boeken van Seat Only is ook mogelijk op deze rechtstreekse vluchten.

Overige bestemmingen

De uitbreiding van de vluchten naar Turkije en Thailand zijn slechts een deel van de uitbreiding van het netwerk komende zomer. Vanaf Schiphol zal komende zomer ook worden gevlogen naar de nieuwe bestemmingen Preveza en Sitia in Griekenland, Pula en Split in Kroatië en Rimini en Venetië in Italië.

Reizen met de golftas

De regio Belek in Antalya, Turkije staat bekend om het nog altijd groeiende, ruime aanbod van luxueuze golfaccommodaties met goed onderhouden golfbanen voor een prettige prijs. Ook op Phuket in Thailand kunnen golfers zich laten verwennen in een van de zeven luxe golfresorts die het eiland rijk is.

Het meenemen van je eigen golfclubs in het vliegtuig is echter meestal niet gratis. Ook Arkefly brengt hiervoor extra kosten in rekening.
Voor het meenemen van uw golftas naar Europese bestemmingen en bestemmingen rond de Middellandse Zee betaalt u €40 toeslag per retour per golftas. Voor verre bestemmingen betaalt u €60 toeslag per retour per golftas.

U mag per persoon één golftas meenemen met daarin maximaal één set clubs en één paar schoenen. De volle golftas mag niet zwaarder zijn dan 15 kg.
Voor het golftasbeleid van Arkefly en andere airlines kunt u terecht op www.golfreiswijzer.nl.

Informatie over de nieuwe bestemmingen van Arkefly vindt u op: www.arkefly.nl

23-11-2011