logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Nieuwe combinatiereis golfen en safari bij AmbianceTravel


AmbianceTravel heeft aan het toch al uitgebreide programma van individuele rondreizen in Zuid-Afrika een nieuwe golfreis toegevoegd: een 14-daagse golf en safari reis in het noorden, met onder meer verblijf in een private game reserve in Kruger en spelen op The Legend en de fraaie Ernie Els signature course Highland Gate bij Dullstroom.

'Het is een reis die past bij de wijze waarop wij onze rondreizen door Zuid-Afrika vormgeven,' zegt directeur Ruud de Meer. 'Het zijn reizen voor mensen die willen golfen, maar tegelijkertijd meer willen zien van Zuid-Afrika. Zo is het ook met onze culinaire reizen: het zijn accenten binnen de reis en tegelijkertijd is er voldoende ruimte om dit prachtige land te leren kennen of nieuwe delen ervan te ontdekken.'

Highland Gate (credits: Ernie Els)
Highland Gate golfbaan ontworpen door Ernie Els

Donker Afrika

AmbianceTravel heeft nu twee golfreizen in het programma. In de eerste reis staan Kaapstad, de wijnlanden, de tuinroute en De Kleine Karoo centraal. Er wordt gespeeld op banen zoals Clovelly bij Kaapstad, Simola bij Knysna en Steenberg in Constantia.
Gedurende deze tweede reis verblijven de reizigers in Entabene Safari Reserve, 250 kilometer boven Johannesburg, en in het Timbavati Private Game Reserve, onderdeel van Greater Kruger. Daarnaast is er tijd voor de Panorama route en het 'donkere' Afrika in het noorden bij Louis Trichardt.

Golfen naast de nijlpaarden

'Het is een zeer afwisselende reis, met zo'n acht game drives en vier keer golfen, maar meer is altijd mogelijk. Er wordt gespeeld op The Legend, bekend om de 19de, waarvoor je met een helicopter naar boven worden gebracht. Op de Sabi River Sun golfcourse bij Hazyview, met nijlpaarden in de rivier naast de baan. Skukuza, met 9 bijzondere holes ín het Krugerpark. En Highland Gate, vermoedelijk de mooiste van de drie.

Meer informatie is te vinden op: Ambiance Travel

07-06-2017