logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Spelen op Tsjechische golfbanen


Golfen in TsjechiŽ beperkt zich vaak niet alleen tot golfen, maar kan ook een combinatie zijn van spelen in de prachtige natuur van het land en daarnaast ook nog een graantje meepikken van de indrukwekkende cultuur die TsjechiŽ rijk is. Touroperator TsjechieXperience heeft een zorgvuldig samengesteld aanbod van reizen waar dit alles samenkomt. Daarnaast biedt het bedrijf ook een aantal bijzondere golfreizen naar TsjechiŽ waarbij golfen op de mooiste golfbanen centraal staat.

De inkopers van TsechieXperience hebben de aangeboden golfbanen zelf gespeeld en die kennis wordt gebruikt om een interessante golfarrangementen aan te bieden. Afhankelijk van het soort arrangement bestaat dit uit greenfees en een of meerder overnachtingen in prachtige golfresorts die zijn voorzien van allerlei luxe extraís.
Meer informatie op: www.tsjechiexperience.nl/.

KrŠlovskż Golf Club Malevil - Green fee 18-holes

26-03-2021