logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Welkom bij Golfenintsjechie.nl


Advertorial


De eerste echte baan van Tsjechie is Royal Golf Club MariŠnskť LŠzne;, De golfbaan werd in 1905 geopend door de Engelse koning Edward VII. In 2003 verleende koningin Elizabeth II de titel Royal Golf Club aan de baan. MariŠnskť LŠzne; is daarmee de enige golfbaan op het vaste land van Europa die deze titel draagt. Bij Tsjecho Golfreizen, via de website www.golfenintsjechie.nl, zijn arrangementen te boeken waar u op deze golfbaan kunt spelen.

Via www.golfenintsjechiŽ.nl boekt u tot in de puntjes verzorgde golfreizen naar TsjechiŽ. Maak keuze uit ťťn van onze samengestelde golfreizen met veel uitbreidbare opties of stel zelf uw golfreis samen uit ons aanbod van fantastische golfbanen en geselecteerde accommodaties. U kunt op de Amsterdam Golf Show, die van 12 maart tot 14 maart 2010 in de Amsterdamse RAI wordt gehouden, kennis met ons maken. Of surf naar www.golfenintsjechiŽ.nl


Clubhuis Golfresort Konopiste in Tsjechie aangeboden door de golftouroperator Tsjecho Golfreizen van Golfenintsjechie.nl In 2007 werd TsjechiŽ uitgeroepen tot ĎOnontdekte Golf Bestemming van het Jaarí door de internationale vereniging van golf-journalisten. Ongeveer tegelijkertijd dat ook Tsjecho Reizen golfreizen naar het voormalige Oostblokland ging aanbieden. Wij merkten namelijk dat er bij klanten behoefte was aan een golfbestemming die buiten de traditionele gebieden viel. TsjechiŽ is met 112 clubs en 70 gerenommeerde golfbanen golfland bij uitstek! Tsjecho Golfreizen heeft een keur aan golfarrangementen. En, omdat de arrangementen bij Tsjecho Reizen op maat gemaakt zijn, zijn vele combinaties van golfen en toeristische bezichtigingen mogelijk.

City & Golfen


De oudste golfclub van Tsjechie is Golf Resort Karlovy Vary. De golfbaan , werd in 1903 opgericht, maar beschikte pas in 1932 over een eigen baan. Tsjecho Golfreizen biedt via de website www.Golfenintsjechie.nl arrangementen naar deze golfbaan aan. Wat dacht u van de combinatie Stadsbezoek en Golf? Lekker genieten van de cultuur, sfeer en drukte van ďde Gouden stad PraagĒ en tegelijkertijd in alle rust kunnen golfen op een prachtige locatie. Tsjecho Reizen biedt u die mogelijkheid via www.golfenintsjechiŽ.nl
U reserveert al een 5 daagse golfvakantie voor Ä 239,-- per persoon inclusief 4 overnachtingen in Praag, een kleine stadstour in Praag en 2 dagen golfen op de 18 holes Radecky Course en de 18 holes DíEste course op de Golfbaan Konopiste. Deze bereikt u al op 40 km afstand van Praag. Het Golfresort beschikt over 36-holes. De 'oude' 18-holes Radecky course (PAR 72) en de 'nieuwe' 18-holes D' Este course (PAR 72).

Ook voor beginners aantrekkelijke arrangementen


Voor de beginners is er een 9-holes "Public Course" (PAR 30). Een schitterend romantisch clubhuis, gevestigd in een gerenoveerd kasteel uit de 10e eeuw, is gelegen midden op de Golfbaan. Het kasteel heeft veel authentieke details behouden en biedt veel oefenfaciliteiten. Het is omringd door glooiende velden en meertjes. Vanuit het restaurant van het hotel geniet u van een prachtig uitzicht op de baan.

Goed bereikbaar per auto


Met de auto is TsjechiŽ goed bereikbaar. Vanaf Arnhem is het 700 kilometer naar Karlovy Vary. De golfbanen zijn prachtig in een afwisselende omgeving. De prijzen vallen erg mee. De bekendheid van TsjechiŽ als prima golfland ontbreekt nog. Daar gaan wij, van Tsjecho Reizen, wat aan doen.

Meer informatie op: www.golfenintsjechiŽ.nl

10-03-2010