logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Ontdek golfend TsjechiŽ


Advertorial

Via www.golfenintsjechiŽ.nl boekt u tot in de puntjes verzorgde golfreizen naar TsjechiŽ. Maak een keuze uit ťťn van de samengestelde golfreizen met veel uitbreidbare opties of stel zelf uw golfreis samen uit ons aanbod van fantastische golfbanen en geselecteerde accommodaties.

Golgen in TsjechiŽ ,et Tsjecho Reizen In 2007 werd TsjechiŽ uitgeroepen tot ĎOnontdekte Golf Bestemming van het Jaarí door de internationale vereniging van golf-journalisten. Ongeveer tegelijkertijd dat ook Tsjecho Reizen golfreizen naar het naar TsjechiŽ ging aanbieden. Wij merkten dat er bij klanten behoefte was aan een golfbestemming die buiten de traditionele gebieden viel. TsjechiŽ is met 172 clubs en 87 gerenommeerde golfbanen een golfland bij uitstek! Tsjecho Golfreizen heeft dan ook een groot aanbod golfarrangementen en, omdat de arrangementen bij Tsjecho Reizen op maat gemaakt zijn, zijn vele combinaties van golfen en toeristische bezichtigingen mogelijk.

City & Golfen

Wat dacht u van de combinatie Stadsbezoek en Golf? Lekker genieten van de cultuur, sfeer en drukte van ďde Gouden stad PraagĒ en tegelijkertijd in alle rust kunnen golfen op een prachtige locatie. Tsjecho Reizen biedt u die mogelijkheid via www.golfenintsjechiŽ.nl. U reserveert al een 5 daagse golfvakantie voor Ä 199,-- per persoon inclusief 4 overnachtingen in Praag.
Kanopiste een van de golf resorts in TsjechiŽ

Ook voor beginners aantrekkelijke arrangementen

Voor de beginnende golfer zijn er ook genoeg goede golf mogelijkheden in TsjechiŽ, zo is er bijvoorbeeld een 9-holes "Public Course" (PAR 30) op Golfbaan Konopiste. Een schitterend romantisch clubhuis, gevestigd in een gerenoveerd kasteel uit de 10e eeuw, is gelegen midden op de Golfbaan. Het kasteel heeft veel authentieke details behouden en biedt veel faciliteiten. Het is omringd door glooiende velden en meertjes. Vanuit het restaurant van het hotel geniet u van een prachtig uitzicht op de baan.

Goed bereikbaar per auto

Met de auto is TsjechiŽ goed bereikbaar. Vanaf Arnhem is het 700 kilometer naar Karlovy Vary. De golfbanen zijn prachtig in een afwisselende omgeving.

Boeken kan via www.golfenintsjechiŽ.nl of bel Tsjecho Reizen op telefoonnummer 010-2781500
Karlovy-Vary is een van de bekendere golfbanen van TsjechiŽ

16-05-2012