logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Corendon Golf directeur onderscheiden door Turks Verkeersbureau


In Belek is General Manager Willem Louwers van Corendon Golf feestelijk onderscheiden tijdens de achtste editie van de jaarlijkse Corendon Amateur Golf Challenge. Ibrahim Acar, directeur van het Turks Verkeersbureau, en Ugur Budak, bestuurslid van de Turkse Golffederatie, overhandigden persoonlijk deze onderscheiding. Louwers wordt hiermee beloond voor zijn al 10 jaar durende inzet en ambassadeurschap om golfen in Belek op de kaart te zetten in Nederland.

In mei 1999 zette Atilay Uslu, directeur/eigenaar van Corendon, samen met Willem Louwers de eerste stappen om golfreizen naar het Turkse Belek op te zetten. Dankzij Louwers’ expertise op het gebied van golf en de kracht van Corendon in Turkije is Corendon Golf in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een belangrijke golftouroperator. General Manager Willem Louwers van Corendon Golf is feestelijk onderscheiden tijdens de achtste editie van de jaarlijkse Corendon Amateur Golf Challenge. Ibrahim Acar, directeur van het Turks Verkeersbureau, en Ugur Budak, bestuurslid van de Turkse Golffederatie, overhandigden persoonlijk deze onderscheiding. Louwers wordt hiermee beloond voor zijn al 10 jaar durende inzet en ambassadeurschap om golfen in Belek op de kaart te zetten in Nederland.

Corendon Golf bracht in die tien jaar jaar bijna 40.000 golfers naar Belek. Van een golfbestemming met oorspronkelijk vier golfbanen en enkele 5 sterren resorts, is Belek uitgegroeid tot een interessante golfbestemming voor iedere golfer. De concentratie van inmiddels vijftien golfbanen met in totaal 306 holes en 50 luxe resorts biedt uitdaging voor iedere golfliefhebber, van handicapper tot beginner.


Naast de onderscheiding van het Turks Verkeersbureau en de Turkse Golffederatie, ontving Louwers ook een oorkonde van de Antalya Golf Club en het Sirene Golf Hotel. Ook Atilay Uslu en Yildiray Karaer, directeuren en eigenaren van Corendon, en hun echtgenotes waren aanwezigen tijdens de huldiging. Daarnaast was het gehele Corendon Golf team present in Belek.

11-06-2009