logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Ding mee naar gratis bezoek Finnair Masters Pro-am


Finnair organiseert een online golfcompetitie voor amateur golfspelers. Onder de naam Finnair Masters Global Challenge kunnen amateur golfspelers over de hele wereld kans maken op een gratis bezoek aan het golfevenement in Finland: de Finnair Masters Pro-am die plaatsvindt in Helsinki van 28-30 augustus. De Finnair Masters is een van de wedstrijden in de Ladies European Tour.

Finnair nodigt ook alle Nederlandse golfers uit om mee te spelen in de online golfcompetitie. Meespelen is simpel. Meld je gratis aan op de website www.finnairmasters.com, houd je score bij op deze site van al je golfronden tot 9 augustus en maak kans op een gratis bezoek aan dit top golfevenement in Finland.

Drie winnaars


De Finnair Masters Pro-am wordt voor de vijfde maal in Helsinki georganiseerd. 120 vrouwen uit de hele wereld spelen de Finnair Masters Ladies European tour wedstrijden in Helsinki en dingen mee naar het prijzengeld van 200.000 euro. Uit Nederland spelen Christel Boeljon en Marjet van der Graaff mee. De wedstrijden vinden plaats op de Helsinki Golf Club op zes kilometer van het centrum van Helsinki.
Uit alle deelnemers worden de drie beste spelers uitgenodigd voor een gratis bezoek aan het toernooi inclusief vlucht, verblijf, maaltijden en het galadiner. Tevens kunnen de winnaar meespelen.

12-07-2009