logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Golfen en slapen met het noorderlicht


Lofoten Links, één van de noordelijkste gelegen golfbanen ter wereld, heeft diverse verblijfsaccommodaties geopend. Voor de avontuurlijke en reislustige golfer wordt golfen binnen de poolcirkel nu wel heel aantrekkelijk.

Van augustus t/m april genieten van het noorderlicht, in de zomermaanden 24 uur per dag kunnen afslaan door de middernachtzon, rijden op IJslandse paarden, prachtige wandelingen maken, kajakken, langlaufen of gewoon op fotosafari gaan: de mogelijkheden bij Lofoten Links in Noorwegen zijn uniek en eindeloos.Met het openen van luxe lodges en appartementen wordt golfen en slapen bij een golfbaan die meer dan 150 kilometer ten noorden van de poolcirkel ligt een nieuwe notitie op de bucketlist van elke golfer.

Lodges

Er zijn twee soorten lodges gebouwd op Hov Beach, slechts één kilometer verwijderd van de golfbaan: Luxury Standard en Deluxe Standard. De Luxury heeft 3 tot 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer, terwijl de Deluxe twee gedeelde badkamers heeft. Alle lodges hebben een open haard, een keuken (maar eten kan ook in het clubhuis) en een buitenterras met spectaculaire uitzichten op het noorden en de open zee. De prijzen starten vanaf ongeveer 58 euro p.p.p.n., gebaseerd op zes personen die een Deluxe lodge delen.

Lofoten Links Apartments

Iets eenvoudiger, maar met hetzelfde waanzinnige uitzicht, zijn de 3 Lofoten Links Appartementen en een hutje (cabin). De appartementen en cabin kijken ook nog eens uit op de golfbaan. Prijzen vanaf 52 euro p.p.p.n.Er worden diverse pakketten aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met golfen bij de middernachtzon of het optimaal genieten van het noorderlicht. Wie dit jaar nog wil overnachten in combinatie met het slaan van balletje op de 18-holes baan van Lofoten Links moet wel haast maken. De baan ging dit jaar weer open op 30 april en hett het golfseizoen op Lofoten loopt van 1 mei tot 23 oktober. Op dit moment zijn alle holes en greens open, maar in oktober kunnen de greens ’s morgens nog wat bevroren zijn.

Kijk voor meer informatie op lofotenlinks.no.

Zelf al eens gegolfd op Lofoten Links? Laat een review achter op Golfreiswijzer.nl!

12-08-2016